Annonce
Melfar Posten

Nu sender Nørre Aaby-bageren rekordordre af sted: Elever kan se frem til næsten 20.000 romkugler

De mange romkugler er pakket i æsker for derefter at blive stakket op i flyttekasser på paller. Foto: Jonathan Møller Nielsen
Bak's Bakery & Deli modtog i slutningen af januar en ordre på 19.200 romkugler. Torsdag sendes de sendt af sted fra bageriet i Middelfart.

Middelfart: Danmarks største romkugleordre. Intet mindre.

Så klart kunne ejer af Bak's Bakery & deli Carsten Bak Matthiesen - bedre kendt som Nørre Aaby-bageren - sige det, da han i slutningen af januar modtog en ordre på hele 19.200 romkugler.

Torsdag 8. april klokken 13 bliver de mange romkugler så kørt af sted fra det nye bageri i Middelfart med kurs mod de heldige modtagere.

Annonce

De søde sager er blevet fremstillet i det nye bageri, der ifølge Carsten Bak Matthiesen sagtens kan producere romkugler i de mængder. Han anslår, at det har taget rundt regnet 20 timer at producere og pakke ordren. Pakket i flyttekasser på paller, sendes de torsdag på motorvejen og væk fra Fyn.

Plaster på coronasåret

Carsten Bak Matthiesen ønskede i sin tid ikke at afsløre i spalterne, hvem der skulle have glæde af de mange romkugler. Det skulle være en overraskelse, men han røbede dog, at det var en større uddannelsesinstitution, der havde placeret ordren.


Vi fandt ud af, at det simpelthen var for besværligt at få dem distribueret ud til alle de her coronaramte (hjemsendte, red.) elever. Så de valgte at sige, at de får dem, når de kommer tilbage til undervisningen.

Carsten Bak Matthiesen, Bak's Bakery & Deli


Det er dog ikke hemmeligt længere, fortæller bagermesteren og siger, at det er de mere end 3.000 elever på Campus Vejle, der nu får lidt sødt til ganen.

- Beskeden fra direktøren på Campus Vejle, Morten Weiss-Pedersen (som også er konservativt byrådsmedlem i Middelfart, red.), var jo, at det er en eller anden form for plaster på såret oven på sådan en coronaperiode, siger Carsten Bak Matthiesen.

Det var oprindeligt meningen, at eleverne skulle have haft romkuglerne i februar, hvor de stadig var hjemsendt, men det blev udskudt.

- Vi fandt ud af, at det simpelthen var for besværligt at få dem distribueret ud til alle de her coronaramte (hjemsendte, red.) elever. Så de valgte at sige, at de får dem, når de kommer tilbage til undervisningen, lyder det fra bageren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce