Annonce
Melfar Posten

Pengene strømmede ind: Nu opføres et madpakkehus med adgang for alle og enhver

Madpakkehus på vej ved Røjle Mose i Strib. Arkivfoto:Yilmaz Polat
På bare tre dage rejste lokaludvalget i Strib mere end 9.000 kroner på Middelfart Sparekasses platform for crowdfunding. Dermed har man nu 83.000 kroner at bygge et madpakkehus for.
Annonce

Strib: Ved Røjle Mose nær Gl. Slotsvej i Strib er der sat en række pinde i jorden, som markerer, at der snart vil blive opført et byggeri.

Det lader sig gøre, fordi lokaludvalget i Strib er lykkedes med at samle mere end 83.000 kroner sammen, så der nu kan blive opført et madpakkehus, som alle kan benytte.

Alle tilladelser er på plads, og med pengene i hånden er der givet grønt lys til, at de unge mennesker fra FGU Middelfart kan begynde at opføre madpakkehuset, fortæller Lars Kaatmann, formand for lokaludvalget i Strib.

- Det bliver åbent for alle og kan også benyttes af turister og dagplejemødre, hvis de har lyst til at gå derned med ungerne og så videre, siger formanden.

Fra madpakkehuset vil man have udsigt til kogræsselauget, hvor ni-ti kvier holder vegetationen nede og dermed sørger for, at området ikke vokser sig til en skov.

Madpakkehuset bliver 24 kvadratmeter stort og opføres i træ med tag af enten sort tagpap eller brædder af lærk.

Finansiering

Donationer til madpakkehuset:

Småprojektspuljen i Middelfart Kommune: 17.000 kroner.

Middelfart Sparekasse: 30.000 kroner.

Nordeafonden: 27.000 kroner.

Middelfart crowdfunding-platform: 9000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce