Annonce
Melfar Posten

Podcast med Viktor og Victor om hærværk på politibil: - What? Det er latterligt!

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Nordvestfyn: - Jeg forstår det simpelthen ikke.

- Er det nogen, der bare er gået forbi og har set en politibil og haft en touch eller spraymaling med.

- What?

- Det er latterligt! Og man skulle bare lade være.

Viktor Lindegaard og Victor Tørnæs Kronborg er i denne uges podcast ude med riven efter den eller de personer, der for tiden udøver hærværk på biler i Middelfart og omegn.

Særligt en episode med en politibil, der holdt parkeret på Assensvej i Middelfart, hvor betjentene var væk fra bilen i 20 minutter, hvorefter bilen blev overmalet.

Det er en af flere episoder, der skete den sidste uge, som de to unge kommenterer i podcasten.

Hør selv mere i podcasten i forbindelse med denne artikel.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten/526/.

Gymnasieeleverne Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs laver hver uge en podcast om det, der sker i Middelfart. Foto: Peter Leth-Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce