Annonce
Melfar Posten

Revy på værftet udskydes igen: Kan ikke mødes og øve

Billedet er fra 2019-udgaven af revyen på Lillebælt-Værftet, der havde titlen "Det nye sort er fake news". Pr-foto: Middelfart Amatørteater
Arrangør opfordrer billethavere til at gemme billetten til september, hvor man satser på at kunne afvikle revyen.

Middelfart: Årets revy på Lillebælt-Værftet i Middelfart må igen udskydes.

Forestillingerne, der skulle have løbet af stablen over to aftener i maj, vil i stedet kunne opleves til september.

Det er ikke overraskende coronasituationen, der igen spiller et pus, forklarer Vibeke Hansen, forkvinde i Middelfart Amatørteater, der står for revyen.

- I kraft af at vi har været forhindret i at mødes rent fysisk og øve, er vi ikke i stand til at nå at blive færdige med at øve igennem, så vi kan fremføre revyen på værftet i slutningen af maj, siger hun.

Revyen skulle oprindeligt have været opført i maj sidste år, men måtte også her udskydes på grund af pandemien. Nu satser arrangøren dog på, at det i september kan lade sig gøre at samle 100 mennesker til en forestilling.

Vibeke Hansen opfordrer billethavere til at gemme billetten til september, hvor den stadig kan bruges. Er man forhindret, kan man kontakte hende på ranch@stofanet.dk, og så kan den blive refunderet.

Manus opdateres

I truppen bag revyen er syv skuespillere og to musikere. Revyens titel er i år "Gamle kendinge i nye klæder". Vibeke Hansen fortæller, at der er tale om en klassisk revy, hvor der tages fat på aktuelle historier - både de lokale, de nationale og de internationale.


Vi havde eksempelvis en meget lokal sketch, som vi også er nødt til at ændre kraftigt på, i og med at folk ikke længere kan huske den hændelse, den handlede om.

Vibeke Hansen, Middelfart Amatørteater


Eftersom manuskriptet oprindeligt er skrevet til at skulle opføres i maj 2020, er manusforfatterne nu også vendt tilbage til skrivebordet for at føre forestillingen up to date, fortæller Vibeke Hansen.

- Vi er selvfølgelig nødt til nu at sætte os sammen og kigge på, hvad vi stadig kan bruge, siger hun.

- Vi havde eksempelvis en meget lokal sketch, som vi også er nødt til at ændre kraftigt på, i og med at folk ikke længere kan huske den hændelse, den handlede om.

Vibeke Hansen forklarer, at revyen ikke kommer til at handle om pandemien, selvom det ikke kan undgås, at den bliver nævnt. Derudover vil revyen have elementer, der både er sjove og alvorlige, og nogle som maner til eftertænksomhed.

De nye datoer for revyen er 17. og 18. september, og der vil onsdagen forinden være generalprøve, hvortil man kan købe billetter i døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Socialt udsatte kaster sig ud i stor udfordring i Middelfart: Værestedet Broen for livet er om to uger vært for DM i petanque for socialt udsatte

Melfar Posten

Efter flere års lukning står Strib Bibliotek endelig klar: - Det har været langstrakt, men vi har taget det med tålmodig venten

Melfar Posten

Klassisk koncert med unge talenter

Annonce