Annonce
Melfar Posten

Svedigt: Roklub til kamp mod julens ekstra pund

Middelfart Roklub supplerer nu sit populære spinning i romaskiner med et hold i FatBurn, der som navnet antyder også satser på vægttab gennem kost og adfærd. Foto: Jesper Skavin
Annonce

Hvis man synes, at man har brug for at smide et par kilo efter julens strabadser, så er der godt nyt. Middelfart Roklub tilbyder nu et hold i såkaldt FatBurn, der, ud over træning i romaskiner, fokuserer på vægttab. Dermed søger roklubben at følge op på efterårets satsning med spinning i romaskiner, som allerede nu har resulteret i en lille snes nye medlemmer.

- Jeg brænder for at samle et hold, hvor vi træner og får tid til at udveksle erfaringer erfaringer om kost, vægt og adfærd – og til at motivere hinanden, fortæller klubbens FatBurn-instruktør Lisbeth Rasmussen, som er uddannet coach i kost og adfærd. Hun skal lede træningen sammen med sin datter Anna.

FatBurn-holdet lægger fra land mandag den 13. januar kl. 19 i klubhuset ved siden af Kongebrogården med information om holdet og med mulighed for at prøve rospinning i en let udgave. Og får de interesserede mod på mere, tilbyder klubben et par gratis træningstimer. Derefter fortsætter træningen hver mandag og torsdag fra kl. 19.

Interesserede kan få yderligere oplysninger om FatBurn hos instruktør Lisbeth Rasmussen på mobil 60631500.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce