Annonce
Melfar Posten

Ungdomsskolen aflyser konfirmandtur grundet nye restriktioner

Afdelingsleder på Middelfart Ungdomsskole har med ærgrelse måttet aflyse Blå Mandag-turen til København 21. september.
Annonce

Nordvestfyn: Det hold af konfirmander, der skulle have været med ungdomsskolen til København på Blå Mandag den 21. september, kommer ikke af sted.

Det har Middelfart Ungdomsskole besluttet efter anbefaling fra Middelfart Kommunes sundhedsafdeling i kølvandet på den forværrede coronasituation og nye restriktioner om forsamlinger i København.

En lang række af kommunens konfirmander har været af sted på Blå Mandag i løbet af sommeren. Det hold, der nu er blevet aflyst, tæller mellem 50 og 100 elever fra Hyllehøjskolen, Nørre Aaby Skole og Nørre Aaby Realskole.

Afdelingsleder på Middelfart Ungdomsskole Anders Bo Thorsted fortæller, at forældrene fik beskeden onsdag den 9. september. På det tidspunkt havde man overvejet, om man kunne tilbyde en alternativ tur til en anden by. Men det har ikke været muligt at finde en løsning, der kunne tilbyde det samme som turen til København, og samtidig er coronasituationen lige nu så usikker, at et alternativ også kunne blive aflyst med meget kort varsel. Derfor har man valgt at aflyse. Selvom Anders Bo Thorsted er ærgerlig over det, har der været forståelse.

- De henvendelser, vi har fået fra forældre, har været forståelse hele vejen rundt. Det er jo en mærkelig og træls tid, vi lever i. Jeg synes, det er så synd for de unge, men vi må jo tåle det allesammen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Kom til Self kvindeaften

Annonce