Annonce
Melfar Posten

Var du selv en del af tendensen? Her er tre varer, som har hittet lidt ekstra under coronaen

Kenni Tolstrup Jørgensen (tv.) er varehuschef i Kvickly Middelfart, mens Ole Ebdrup Andreasen (th.) er direktør for Brugsforeningen for Middelfart og Omegn. Foto: Søren Gylling

Med en ny og større delikatesseafdeling vil Kvickly i Middelfart satse mere på færdiglavet mad, da butikken oplever et stigende antal kunder gå efter det. Men ifølge Ole Ebdrup Andreasen, direktør for Brugsforeningen for Middelfart og Omegn, har den slags salg været udfordret særligt under nedlukningen i foråret 2020, hvor flere så ud til at lave mere mad selv derhjemme. Det gav i stedet en stigning inden for tre andre områder, fortæller han.

1 Grøntsager

- Vi har solgt mange flere grøntsager, men vi har også satset mere på lokale råvarer, siger Ole Ebdrup Andreasen og forklarer, at Kvickly har indgået samarbejder med lokale avlere.

2 Bageingredienser

Kvickly Middelfart har solgt væsentligt mindre brød i 2020, lyder det fra direktøren.

- Da covid-19 kom, gik bagersalget i stå, for folk gik hjem og bagte selv.

Det betød ligeledes, at salget blev erstattet af et stigende salg af ingredienser til bagværk.

Ole Ebdrup Andreasen tilføjer, at han også har haft indtryk af, at flere end hidtil begyndte at sylte i 2020 - at dømme ud fra det, der havnede i indkøbskurvene.

3 Krydderier

Også krydderier og generelt smagsstoffer har været populært blandt kunderne i 2020, fortæller Ole Ebdrup Andreasen, der kæder det sammen med, at flere eksperimenterede lidt mere med madlavningen i foråret her, end de førhen gjorde - og også gør under nedlukningen i dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Nyt vaccinationssted i Middelfart er kun for de hurtigste: - Nu har jeg ventet i 13 måneder, så lad mig vente et par uger eller tre mere

Annonce