Annonce
Melfar Posten

Viktor og Victor fra Middelfart på Europatur: - Her er en nation, der er fuldkommen blæst

Viktor Lindegaard (t.v.) og Victor Kronborg Tørnæs (t.h.) på tur rundt i Europa. Hør mere i podcasten. Privatfoto.
Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sætter i en ny podcastserie fokus på, hvad der rører sig i Middelfart set igennem deres egen hverdag.
Annonce

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs plejer hver uge at bladre Melfar Posten igennem og snakke om ugens gang i Middelfart i podcasten Ugen med Viktor og Victor.

Nu har værterne ferie fra Middelfart Gymnasium, og de er rejst ud i Europa med rygsækkene på ryggen.

De holder dog ikke fri fra podcasten, og derfor kan du også i denne og i de kommende uger følge drengenes tur.

Et af de første stop er til et europæisk land, som er mere tåget end de fleste. Som ifølge værterne er en god blanding mellem Christiania, Istedgade, Nørre Aaby, New York og Knuthenborg Safaripark.

Og hvor der er noget helt andet i butiksvinduerne end i Algade i Middelfart (det er ikke for børn og sarte sjæle).

Få at vide i podcasten, hvor værterne er landet, vanskeligheder med at komme med et tidligt tog efter en fest aftenen før og hvad der ellers føles som op- og nedture i livet som backpackere.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce