Annonce
Melfar Posten

Viktor og Victor på Europatur: Skummelt værelse, fadbamsepriser og trælse togsæder

Den ene halvdel af Ugen med Viktor og Victor, Victor Kronborg Tørnæs, på en ikke særlig komfortabel siddeplads et sted i Europa. Hør mere i artiklen. Privatfoto.
Melfar Postens podcastværter Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs er på Europatur. Hør, hvad de oplever, i denne uges episode.
Annonce

Europa: I sidste uge fik de to unge Middelfart-drenge Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs noget af en oplevelse, da de landede i Amsterdam på podcastværternes første del af deres rygsæktur Europa rundt med tog.

Denne uge er ingen undtagelse.

Det gælder ikke mindst, når de beretter om et skummelt overnatningssted i en anden europæisk hovedstad, der skræmmer dem godt og grundigt. Og en togstation, der minder om den i Kauslunde - bare i Polen.

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs sender hver uge podcasten Ugen med Viktor og Victor.

Henover sommerferien tager de to unge på interrail til en række europæiske lande, hvor man kommer helt tæt på flere af deres mange oplevelser for livet.

Fadbamsepriser, overnatning, transport, kysseri og sprogbarrierer er vigtige emner i ugens podcast.

Hør mere i ugens episode, hvor du også kan høre, hvor i Europa de to i øjeblikket befinder sig.

Viktor Lindegaard (t.v.) og Victor Kronborg Tørnæs drager i disse uger rundt i Europa, mens de blandt meget andet sender podcasten Ugen med Viktor og Victor. Privatfoto.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Følg også Ugen med Viktor og Victor på Instagram.

Et af de mange stop på turen. Privatfoto.
Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce