Annonce
Melfar Posten

Viktor og Victor: - Vil du helst høre Sussi og Leo eller svede remoulade resten af livet?

Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs om ugen i Middelfart. Foto: Peter Leth-Larsen.
Annonce

Nordvestfyn: - Victor, hvad vil du helst? Høre Sussi og Leo greatest hits eller svede remoulade? Og det er resten af livet!

12. podcastepisode med Ugen med Viktor og Victor er nu klar, hvor makkerparret diskuterer et relevant dilemma, som opfølgning på den netop overståede Rock Under Broen 2019.

- Det er det bedste Rock Under Broen, jeg har været til, selv om Kim Larsen ikke var der, mener Viktor Lindegaard.

Få svaret på remouladedilemmaet i podcasten, hvor makkerparret blandt meget andet snakker om højdepunkter fra årets rockfest, artikler, der er skrevet af robotter, småt nyt fra byrådet, ugens problem, nyt mountainkespor i Nørre Aaby, agurketid i Melfar Posten, bundholdet fra Nørre Aaby, hjemmebrygget vin, tømmermænd med svigerfamilien og meget mere.

 

Annonce

Sådan hører du podcasten:

Du kan enten høre podcasten i forbindelse med denne artikel.

Du kan også abonnere på og høre "Ugen med Viktor og Victor" i iTunes, Spotify, Google Play, Sonos, Overcast samt andre lignende podcast-tjenester.

Skriv til Viktor Lindegaard og Victor Kronborg Tørnæs på mailadressen: viktorogvictor@melfarposten.dk, hvis du har input til "ugens problem" - og ellers gode input til, hvad de kan tage op i programmet.

Annonce

En del af et udviklingsprojekt

19-årige Viktor Lindegaard og 18-årige Victor Kronborg Tørnæs, begge fra Middelfart, bladrer hver uge ugeavisen Melfar Posten igennem og giver lytterne i en ny, ugentlig podcast et ungdommeligt syn på det, der står i de lokale medier, og hvad der ellers rører sig i Middelfart og i deres egen hverdag.

De går til dagligt på anden årgang på Middelfart Gymnasium og er tilknyttet Fyens Stiftstidende og Melfar Postens lokalredaktion i Middelfart.

Podcastsatsningen er en del af lokalredaktionens udviklingsprojekt Ryk Middelfart, hvor det handler om at tænke lokaljournalistik på en ny måde, så vi kommer endnu tættere på vores alle sammens hverdag.

Du kan læse nyheder fra Melfar Posten på hjemmesiden www.melfarposten.dk eller bladre i den digitale udgave her: www.e-pages.dk/melfarposten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce