Annonce
Melfar Posten

Vinderen må tømme en boghandel på fem minutter: Sommer-læsekonkurrence for børn er skudt i gang

Sommerbogen 2020 afholdes igen i år, og Middelfart Kultur og Bibliotek er en af del af konkurrencen for 6-15-årige. Arkivfoto
Annonce

Middelfart: Middelfart Kultur og Bibliotek inviterer endnu engang alle 6-15-årige børn til at være med i læsekonkurrencen "Sommerbogen 2020".

Konkurrencen starter den 12. juni og fortsætter frem til den 22. august, og det eneste, man skal gøre for at vinde præmier, er at læse en masse gode bøger.

Bag konkurrencen står De danske Børnebiblioteker. Sidste år deltog tusindvis af børn fra hele landet, der i alt lavede over 30.000 boganmeldelser.

I år er konkurrencen dog lidt anderledes. Børnene skal læse minimum tre bøger, og inden start skal de hente et udfordringsark på det lokale bibliotek. Her finder man 30 læseudfordringer med varierende sværhedsgrader. Børnene skal herefter løse mindst 10 af udfordringerne for at deltage i konkurrencen om en af de tre hovedpræmier.

Alle deltagere er med i lodtrækningen om de tre hovedpræmier, hvor vinderen får lov til at tømme en boghandel på fem minutter.

Derudover trækker Middelfart Kultur og Bibliotek lod om spændende bogpakker blandt alle de lokale deltagere.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Melfar Posten

Tip fra bib: Dejlige Danmark

Annonce