Annonce
Midtfyns Posten

Kom gratis i biografen: Midtfyns VVS donerer 61 billetter til filmen Dark Waters

Ringe Bio drives af frivillige. Arkivfoto: Michael Bager
Da Tove og Morten Clausen mandag var i Ringe Bio, var ægteparret de eneste to i salen, som skulle se filmen Dark Waters. De besluttede derfor at købe samtlige billetter til forestillingen onsdag for at støtte den lokale biograf.
Annonce

Ringe: Det er ikke lige hver dag, at man tager en spontan beslutning om at købe 61 biografbilletter for at støtte den lokale biograf. Men det gjorde ægteparret - og indehaverne af Midtfyns VVS, Tove og Morten Clausen, efter de mandag besøgte Ringe Bio for at se filmen Dark Waters.

Her sad de kun de to på tilskuerrækkerne, og det satte tankerne i gang hos parret.

- Vi sad og tænkte, at det var mega ærgerligt, at vi var de eneste til forestillingen, når der er så mange frivillige til at holde liv i biografen. Vi fik en udsøgt behandling af de fire frivillige, som var på arbejde den dag, siger Tove Clausen.

Annonce

En hurtig handel

Tove og Morten Clausen bor selv i Ringe, og de besøger ofte Ringe Bio. Det er ikke første gang, at de har oplevet, at der har været mange tomme pladser på tilskuerrækkerne.

Tove Clausen tilføjer:

- Helt ærligt. Det måtte vi kunne gøre bedre for vores lille biograf i byen.

VVS-parret fik derfor hurtigt en aftale i hus og købte alle 61 billetter til onsdagens forestilling med filmen Dark Waters klokken 19.30 i Ringe Bio.

Grunden til det ulige antal billeter er fordi, biografen ikke må sælge flere end 61 billetter på grund af corona og de gældende retningslinjer.

Tove og Morten Clausen håber på, at folk i Ringe og omegn vil benytte sig af tilbuddet og støtte den lokale biograf.

Annonce

Rørende budskab

Tove Clausen fortæller, at det ikke er en hvilken som helst film, som hende og hendes mand har valgt at købe 61 billetter til.

Filmen har miljøforurening som centralt tema, og handlingen i filmen rørte ægteparret.

- Der sker miljøsvineri rundt omkring i verden, og vi synes, at det var en ret stærk film, som vi blev meget rørt over. Derfor ville vi også gerne give andre muligheden for at se denne her vanvittigt gode film, fortæller Tove Clausen.

Filmen handler om den vedholdende advokat, Robert Bilott, som afslører en mørk hemmelighed, der forbinder en række uforklarlige dødsfald til et af verdens største selskaber: Dupont Chemicals. I årtier har Dupont bevidst forurenet drikkevandet i forbindelse med produktionen af deres mest lukrative produkt: teflon. I sin kamp for at få sandheden frem i lyset bringes Roberts fremtid, familie og liv i overhængende fare og Robert må gøre op med sig selv, hvor langt han er villig til at gå for retfærdighed. Kilde: Nordisk Film.

Hvis man ønsker at komme i biografen og se Dark Waters, kan man afhente billetter mellem klokken 8-16 onsdag hos Midtfyns VVS & Smedie ApS på Bakkevej 11 i Ringe.

Hvis der er overskydende billetter, kan de afhentes i døren ved Ringe Bio inden forestillingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Halloween i Ryslinge

Midtfyns Posten

Allehelgen i Nazarethkirken

Midtfyns Posten

Morgensang i Nr. Lyndelse Kirke

Annonce