Annonce
Midtfyns Posten

Ugens film: Noget for enhver smag i Ringe Bio

Filmen "Proxima" vises i Ringe Bio fra mandag. Foto fra filmen
Fransk film, operabio og socialrealistisk drama kan ses i Ringe Bio den kommende uge.
Annonce

Ringe: Fra torsdag den 10. september viser Ringe Bio den franske feelgood-film 'La belle Époque', oplyser Ringe Bio i en pressemeddelelse.

Filmen handler om en lidt livstræt, midaldrende mand ved navn Victor, spillet af Daniel Auteuil. En dag møder Victor den succesrige iværksætter, Antoine, der arbejder for et firma med et unikt speciale. Antoine kan nemlig tilbyde Victor at dykke ned i en hvilken som helst tidsperiode i hans liv.

Valget falder på at genopleve dengang for 40 år siden, da han mødte sin store kærlighed, og snart står den desillusionerede mand over for en markant livsændring.

Filmen "La belle Époque" vises i Ringe Bio fra torsdag. Foto fra filmen

'La belle Époque' har en af fransk films mest kendte ansigter i form af Daniel Auteuil i hovedrollen. Han har utallige titler på cv'et, bl.a. Ordets magt, I min datters navn og Før vinterkulden. Filmen er blevet sammenlignet med den newzealandske instruktør Richard Curtis' romantiske komedier, der tæller Love Actually og About Time. Filmen er en del af Filmporten, som er en pendant til Biografklub Danmark.

Annonce

Operabio

Søndag formiddag kl. 10 er det tid til operabio, hvor La Scala for første gang nogensinde opsætter Glucks opera i sin fulde franske version fra 1774. Denne version blev produceret til Covent Garden af instruktøren John Fulljames og koreografen Hofesh Shechteri og her indtager orkesteret bogstaveligt talt en central rolle.

Med Christiane Karg og Fatma Said - begge uddannet på La Scala-akademiet - udføres denne overdådige produktion under den musikalske ledelse af Michele Mariotti, en ung, og meget værdsat maestro.

Annonce

Mor som astronaut

Fra mandag aften vises den socialrealistiske ’Proxima’ hvori astronauten Sarah Loreau, skal på en mission ud i rummet, der vil strækker sig over et helt år. Det er ikke kun de hårde forberedelser, som går forud for turen til Den Internationale Rumstation, der er en udfordring for hende. Hun må nemlig også forlade sin lille datter, når hun letter fra Jordens overflade.

Sarah er desuden den eneste kvinde/ mor, som skal med på missionen, hvor ikke alle de mandlige kollegaer ser hende helt som deres ligemand. ’Proxima’ er på den måde en film, der kredser om temaer som moderskab og familie, videre til spillet mellem mand og kvinde samt passion og det at gå efter drømmen - selvom man må give afkald på nogle vigtige ting i livet. I hovedrollen som Sarah finder man Eva Green, der bl.a. er kendt fra sine roller i The Dreamers, Casino Royale, Sin City: A Dame to Kill For og Dark Shadows.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtfyns Posten

Marked i Dømmestrup

Midtfyns Posten

Spion-thriller i Ringe Bio

Midtfyns Posten

Spil petanque på Midtfyn

Midtfyns Posten

Caféquiz på Gluds Café

Annonce