Annonce
Midtsyd

Lokal advokat med i ejerkredsen hos Advodan i Tønder og Toftlund

Malene Warming Nissen fra Toftlund er netop indtrådt i partnerkredsen hos Advodan Tønder/Toftlund, som i forvejen består af Lars Nauheimer (til venstre) og Stefan Østerby-Jørgensen. Privatfoto
Malene Warming Nissen fra Toftlund er blevet en del af ejerkredsen hos Advodan Tønder/Toftlund. Udvidelsen skal blandt andet være med til at sikre et fremtidigt generationsskifte.
Annonce

Toftlund: Malene Warming Nissen fra Toftlund er indtrådt i partnerkredsen hos Advodan Tønder/Toftlund.

Kredsen består i forvejen af Stefan Østerby-Jørgensen og Lars Nauheimer, og udvidelsen skal geare virksomheden til fremtiden og sikre et fremtidigt generationsskifte.

- Malene Warming Nissen har været ansat hos Advodan siden 2006, så hun er ikke et ukendt ansigt. Nu tager hun så det næste - for os naturlige - skridt og bliver en del af ejerkredsen, siger Stefan Østerby-Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Malene Warming Nissen er født og opvokset i Toftlund og vil gerne være med til at udvikle området, selv om drømmen om at blive selvstændig ikke lige lå først for.

- Jeg har egentlig ikke drømt om, at jeg skulle være selvstændig. Men som årene er gået, er Advodan også blevet mit, og det har vi nu fået papir på, siger hun.


- Jeg har egentlig ikke drømt om, at jeg skulle være selvstændig. Men som årene er gået, er Advodan også blevet mit, og det har vi nu fået papir på.

Malene Warming Nissen, advokat


Samtidig skal udvidelsen være med til at sikre virksomhedens fremtid, for der vil i løbet af en årrække helt naturligt ske et generationsskifte.

Annonce

Familieret et speciale

Malene Warming Nissen har som familieretsadvokat mere end 10 års erfaring inden for blandt andet ægtepagter, testamenter, skilsmisser, forældremyndighedssager samt behandling af dødsboer. Hun bistår desuden i sager om tvangsfjernelse af børn og unge.

- Familie- og arveret er mit speciale. Det er et område, der altid har påkaldt sig min interesse - lige siden jurastudiet i København. Og heldigvis har jeg altid fået lov til at arbejde med det område, siger Malene Warming Nissen.

Hun bor i Toftlund sammen med sin kæreste og deres tre børn på syv, ni og 11 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce