Annonce
Midtsyd

I al ubemærkethed: Centrum Smykker & Ure i Vojens er gået konkurs

En af de forretninger, som ikke genåbner i Vojens, er Centrum Smykker & Ure som følge af konkurs. Foto: Mette Henriksen

VOJENS: For mange butikker var det en glædens dag, da de fik lov til igen at byde kunderne indenfor i forbindelse med den seneste gradvise genåbning.

Men ikke alt erhverv har overlevet corona-krisen. Det gælder blandt andet Centrum Smykker & Ure i Vestergade 8 i Vojens, der er gået konkurs. Det samme gælder selskabets forretning i Kolding Storcenter, Spendser Guld-Sølv & Ure.

- Driften har givet underskud, og man har denne gang derfor ikke kunnet aflevere et regnskab, siger Johnny Henrik Madsen, som er advokat hos DreistStorgaard Advokater og kurator på sagen.

Annonce

Flere årsager til konkurs

Han vurderer at der er flere årsager til, at selskabet er gået konkurs.

-Corona-krisen har nok kostet sit, men der er generelt også tale om manglende indtjening og resultater. Og så er der selvfølgelig også leverandører og en bank, der har noget i klemme.


Corona-krisen har nok kostet sit, men der er generelt også tale om manglende indtjening og resultater.


Selvom det efterhånden er ved at være et stykke tid siden, at Vojens-forretningen lukkede som følge af konkursen, kan man som privat kunde stadig kontakte kurator på mail: spendser@dslaw.dk i forhold til indleverede eller bestilte smykker.

- Jeg vil mene, at der er gjort et stort stykke arbejde for at finde frem til kunderne. Men ellers kan man sende en mail med sit navn og en beskrivelse af smykkerne. Så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe bedst og hurtigst muligt, siger Johnny Henrik Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Annonce