Annonce
Midtsyd

Forum Vojens fortsætter det gode arbejde i 2022

I begyndelsen af november blev banegårdspladsen i Vojens blev indviet med snorklipning, taler og stort fremmøde af borgere. Privatfoto
Mange ud over Forum Vojens er involveret i udviklingen af byen og lokalområdet, lyder det i formandens nytårshilsen.

Vojens: Når man nærmer sig det sidste kalenderblad i det gamle år, er det tid til at gøre status og gøre sig tanker om fremtiden.

Således har også Forum Vojens tradition for at afslutte året med et nytårsbrev til borgerne.

- Resultaterne er der heldigvis mange af – både små og store. De er ikke alene Forum Vojens´ fortjeneste, men i mange tilfælde typisk resultatet af et samarbejde med andre gode kræfter, lyder det her fra formanden for Forum Vojens, Karl Posselt, der betegner renoveringen af Banegårdspladsen, ét af forslagene i masterplanen, som Forum Vojens fik udarbejdet i 2017, som er det første, rigtig store og ambitiøse projekt, det lykkes at realisere.

Annonce

Resultaterne er der heldigvis mange af – både små og store. De er ikke alene Forum Vojens´ fortjeneste, men i mange tilfælde typisk resultatet af et samarbejde med andre gode kræfter.

Karl Posselt, formand Forum Vojens

- Det har vi arbejdet på i mange år, og det er dejligt i år at se resultatet. Arbejdet har krævet en stor bevilling fra Haderslev Kommune, og Forum Vojens har så især bidraget til den grønne del af renoveringen, der vil blive endnu mere præsentabel til foråret, siger han.

Huller i osten

- Når man gør status over resultaterne, får man uundgåeligt også øje på ”hullerne i osten” og de mange ønsker, Forum Vojens stadig har. Selv om Vojens grundlæggende er et godt sted at bo og leve, er der fortsat masser af potentiale for udvikling – og dermed masser af opgaver for Forum Vojens at arbejde videre med, tilføjer Karl Posselt, der er klar til også i 2022 at smøge ærmerne op for Vojens.

- Forum Vojens arbejder p.t. med og og har udarbejdet høringssvar til Kommuneplan 2021-33. Vi har indsendt forslag til Haderslev Kommunes budget for 2022 - denne gang om terapibassin i Vojens Svømmehal, forbedring af stisystem samt udbud af boliger i Vojens. Og så har vi udarbejdet forslag til, hvordan erfaringerne med landdistrikternes borgerbudgettering kan udnyttes i Vojens by, uddyber formanden.

· Vi har også taget initiativ til en fælles-henvendelse med Haderslev Kommune til Folketingets transportordførere vedrørende opgradering af Vojens Station – nærmere bestemt underføringen – i forlængelse af aftalen om Infrastrukturplan 2035, der er indgået af et flertal af Folketingets partier. Folketinget har blandt andet afsat midler til forbedring af tryghed og tilgængelighed, samt mere liv på stationerne. Vi håber, at det også kan komme Vojens Station til gavn.

Annonce
Midtsyd

Udslip i Agerskov: Mellem 20 og 30 kubikmeter gylle er endt i å

Annonce
Midtsyd

Sangarrangement i Vojens Sognegård

Annonce
Midtsyd

Lokal præst om 'corona-barriere': - Vi skal vænne os til at vi igen kan samles

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Klumme: Beliggenhed, beliggenhed - beliggenhed

Midtsyd

Regionens teststeder tilbyder nu PCR- og hurtigtest for alle fra to år og op

Midtsyd

Nu kan du indstille kandidater til Frivillighedsprisen 2022

Midtsyd

Skole plyndret for over 100.000 kroner: Gerningsmænd rippede depotrum for værktøj og maskiner

Midtsyd

Ny forening vil fremme sundheden i Gram -  de ældre står øverst på listen

Midtsyd

Et julekort og en nytårshilsen

Midtsyd

SLF-formand: - Vi står der, hvor vi gerne vil være

Midtsyd

Spændende foredrag: Anja kommer til Gram og fortæller om 'Livet på vejen'

Midtsyd

Nærpolitistation i Toftlund åbner til april:  Flemming er én af fem nye 'sheriffer'

Midtsyd

Nostalgien længe leve: Puch-elskere kommer langvejs fra, for at mødes hos Mogens i Bevtoft

Midtsyd

Klumme: Hvad er et menneske?

Annonce