Annonce
Midtsyd

Løgumkloster-firma åbner ny afdeling i Gram

Daglig leder Allan Jensen (tv.) er uddannet el-installatør og har været ansat ved TA Elteknik ApS i Løgumkloster i tre år. Montør Jimmy Nielsen er et kendt ansigt i Gram-området. Privatfoto
TA-Elteknik ApS åbner ny el-installations forretning i Gram.
Annonce

GRAM: Løgumkloster-virksomheden, TA-Elteknik ApS, åbner nu en afdeling på Slotsvej 18 i Gram.

- Vi har allerede ansat vores første montør, Jimmy Nielsen, som er et kendt ansigt i Gram-området. Jimmy vil dagligt varetage opgaver hos nye som gamle kunder i Gram og opland, fortæller daglig leder i Gram, Allan Jensen.

- Vi servicerer kunder indenfor landbrug, industri og private, tilføjer montør Jimmy Nielsen.


Vi har allerede ansat vores første montør, Jimmy Nielsen, som er et kendt ansigt i Gram-området.

Allan Jensen, daglig leder


Annonce

Stort bagland

TA-Elteknik ApS ejes af Claus Andersen og Kevin Tygesen, som begge er elinstallatør-uddannede, og har drevet virksomhed i Løgumkloster i 16 år. Her har de i forvejen ansat ti elektrikere og tre lærlinge, som vil give en hånd med i Gram-afdelingen i travle perioder.

Grundstenen for TA-Elteknik blev lagt af ejerne, Claus Andersen og Kevin Thygesen, i Løgumkloster for 16 år siden. Virksomhedens søsterfirma, Dansk Ventilations- & Varme Teknik ApS (DVVT, red.), flytter samtidig med ind på Slotsvej 18 i Gram. DVVT tilbyder alt inden for ventilation til bolig, erhverv og industri, samt installation af varmepumper, såsom luft/vand og luft/luft anlæg.

- Vores erfaring inden for landbrug og industri er stor, og vi kan derfor tilbyde alt indenfor svine-, køer- og kyllingegårde, samt industristyringer. De avancerede industristyringer varetages af vores egen automatik-afdeling, MCK Automatik ApS, siger Kevin Thygesen.

DVVT, Dansk Ventilations- & Varme Teknik ApS, som er søsterfirma til TA Elteknik ApS, flytter ligeledes med ind på Slotsvej 18.

- Vi holder åbningsreception i de nye lokaler efter sommerferien, slutter daglig leder Allan Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Jagten på ny købmand i Bevtoft er sat ind

Midtsyd

Skrydstrup: Ildsjæle klarer julepynten

Midtsyd

Klumme: Farvel til 2020

Midtsyd

Jels: Vikingerne glæder sig til sommer

Midtsyd

Klumme: Glæde

Annonce