Annonce
Midtsyd

Løgumkloster-firma åbner ny afdeling i Gram

Daglig leder Allan Jensen (tv.) er uddannet el-installatør og har været ansat ved TA Elteknik ApS i Løgumkloster i tre år. Montør Jimmy Nielsen er et kendt ansigt i Gram-området. Privatfoto
TA-Elteknik ApS åbner ny el-installations forretning i Gram.
Annonce

GRAM: Løgumkloster-virksomheden, TA-Elteknik ApS, åbner nu en afdeling på Slotsvej 18 i Gram.

- Vi har allerede ansat vores første montør, Jimmy Nielsen, som er et kendt ansigt i Gram-området. Jimmy vil dagligt varetage opgaver hos nye som gamle kunder i Gram og opland, fortæller daglig leder i Gram, Allan Jensen.

- Vi servicerer kunder indenfor landbrug, industri og private, tilføjer montør Jimmy Nielsen.


Vi har allerede ansat vores første montør, Jimmy Nielsen, som er et kendt ansigt i Gram-området.

Allan Jensen, daglig leder


Annonce

Stort bagland

TA-Elteknik ApS ejes af Claus Andersen og Kevin Tygesen, som begge er elinstallatør-uddannede, og har drevet virksomhed i Løgumkloster i 16 år. Her har de i forvejen ansat ti elektrikere og tre lærlinge, som vil give en hånd med i Gram-afdelingen i travle perioder.

Grundstenen for TA-Elteknik blev lagt af ejerne, Claus Andersen og Kevin Thygesen, i Løgumkloster for 16 år siden. Virksomhedens søsterfirma, Dansk Ventilations- & Varme Teknik ApS (DVVT, red.), flytter samtidig med ind på Slotsvej 18 i Gram. DVVT tilbyder alt inden for ventilation til bolig, erhverv og industri, samt installation af varmepumper, såsom luft/vand og luft/luft anlæg.

- Vores erfaring inden for landbrug og industri er stor, og vi kan derfor tilbyde alt indenfor svine-, køer- og kyllingegårde, samt industristyringer. De avancerede industristyringer varetages af vores egen automatik-afdeling, MCK Automatik ApS, siger Kevin Thygesen.

DVVT, Dansk Ventilations- & Varme Teknik ApS, som er søsterfirma til TA Elteknik ApS, flytter ligeledes med ind på Slotsvej 18.

- Vi holder åbningsreception i de nye lokaler efter sommerferien, slutter daglig leder Allan Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Sct. Georgs Gildet holdt gildehal

Midtsyd

Gram og omegn samler ind til godt formål

Midtsyd

Gram: Intro-dag på padelbanen

Elbobladet

Din vin kan være sminket med kemi

Midtsyd

Klumme: Bag facaden

Annonce