Annonce
Midtsyd

Ny ejer af det lukkede posthus i Vojens: Anders  takker for input – og modtager frivillige kræfter med kyshånd

Anders Holst Sørensen fra AS Tømrer overtog det nedlagte posthus i Vojens den 1. december sidste år. Arkivfoto: Connie Bøgwald Schmidt
Vojens-borgerne har mange idéer til, hvad det lukkede posthus i Vojens kan bruges til. Men der endnu intet konkret, siger den nye ejer, Anders Holst Sørensen.
Annonce

VOJENS: Midt i en tid, hvor coronas fortsatte hærgen har resulteret i en anden nedlukning, er der godt nyt på vej for Vojens.

Renoveringen af banegårdspladsen har været et stort ønske fra blandt andet byens talerør, Forum Vojens, i mange år, og den er nu skudt godt i gang.

Oveni i det overtog Anders Holst Sørensen fra AS Tømrer byens nedlagte posthus, som havde været til salg siden 2013, den 1. december. Passende med juletiden fik han sat en stor postkasse op ved bygningen, så de lokale kunne komme med drømme og input til, hvad bygningen kan bruges til. Den er nu tømt, og der rigeligt at arbejde videre med, fortæller Anders Holst Sørensen.

- Der er rigtig mange, som har skrevet til både julemanden og postmesteren, fortæller han med et glimt i øjet.


Skal der eksempelvis laves noget for de unge, så skal der også nogen frivillige kræfter på banen. Vi har købt bygningen, vi istandsætter, og vi kan måske også bidrage med mere. Men vi er ikke frivillige.

Anders Holst Sørensen


- Da vi gik ind i projektet, var vi allerede fuld af idéer. Men vi var, og er fortsat, åbne for mere input, for det er et stort hus, som sagtens kan rumme flere enheder, siger Anders Holst Sørensen om bygningen, der rummer knap 1000 kvadratmeter, hvis man tæller kælderen med.

Annonce

Mere liv til byen

- Overordnet skriver folk, at der skal skabes noget mere liv i byen. Der er flere forslag om en café eller et spille-og koncertsted. Flere lægger også op til, at det kunne huse et klub- eller ungdomshus for byens unge, siger han.

- Så alt i alt har der været mange ideer, hvilket er dejligt, men skal der eksempelvis laves noget for de unge, så skal der også nogen frivillige kræfter på banen. Vi har købt bygningen, vi istandsætter, og vi kan måske også bidrage med mere. Men vi er ikke frivillige.

Er der noget konkret på vej?

- Vi er i dialog, men der er endnu intet konkret. Vi synes jo selv, at det er et spændende projekt, så vi håber snart at kunne melde noget ud. At omdannelsen af banegårdspladsen er gået i gang, giver os bare endnu mere blod på tanden. Men det vigtigste er, at vi får lavet det rigtige fra starten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce