Annonce
Midtsyd

Vivi har haft travlt under nedlukningen: - Men intet slår at få kunderne tilbage i butikken

Vivi Schmidt´s dametøjsbutik har kunder fra hele oplandet. Foto: Mette Henriksen
Mandag fik butiksindehaver Vivi Schmidt fra Gram både sine ansatte og kunderne tilbage i butikken. Det første skulle hun lige vænne sig til, efter flere måneder alene i butikken.

GRAM: For butiksindehaver Vivi Schmidt fra Gram var det ikke svært at komme ud af fjerene på den store genåbningsdag mandag morgen. Ingen corona-dvale her.

- Nedlukning eller ej, så har jeg jo været på arbejde uanset, de seneste måneder. Både med drive-in salg, men også med at male butikken og få de nye forårsvarer på plads, siger Vivi Schmidt.

Annonce

Succes med lykkeposer

Allerede helt i starten af anden nedlukning efter jul sagde Vivi Schmidt til avisen, at "man måtte få det bedste ud af situationen". Og det må man sige, at hun har efterlevet til fulde. Hun har nemlig haft kæmpe succes med at sælge "lykkeposer", der skulle forudbestilles og som blev solgt som drive-in salg på butikkens p-plads.

- Jeg vil sige, at det er godt at vi havde købt stort ind, for ellers havde her godt nok været tomt nu. Jeg har lige de her to stativer tilbage med vinter- og udsalgstøj, tilføjer Vivi Schmidt, der trods alt har glædet sig til at genåbne.


Jeg vil sige, at det er godt at vi havde købt stort ind, for ellers havde her godt nok været tomt nu.

Vivi Schmidt


- Vi har været kreative under nedlukningen, og det er dejligt at det er gået så godt. Men intet slår jo at få kunderne tilbage i butikken. Vi har en stor butik med rigtig god plads, så jeg er meget tryg i forhold til corona-situationen, som jeg har stor respekt for. Og så er jeg ikke bleg for at minde kunderne om at holde afstand, hvis de skulle glemme det.

Faktisk har Vivi Schmidt kørt solo så længe, at hun lige skal vænne sig til at være flere bag disken igen.

- Det skulle jeg faktisk lige vænne mig til, ja, siger Vivi Schmidt med et smil.

- Men jeg tænker at alt hurtigt er ved det gamle igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Nu er Trine fra Toftlund frisør i sin egen by

Midtsyd

Toftlund får nærpolitistation

Annonce