Annonce
Midtsyd

Vojens: Nyt Shell-truckanlæg åbner på Tingvejen

Sammen med DCC Energi lægger vognmandsfirmaet Kudsk & Nissum nu lægger jord til et offentligt Shell-truckanlæg på Tingvejen i Vojens. Det sker ud fra et ønske om lettere tilgang til GTL-brændstof. Privatfoto
Et ønske om lettere adgang til det renere GTL-brændstof blev startskuddet til, at vognmandsfirmaet Kudsk & Nissum nu lægger jord til et offentligt Shell-truckanlæg. Det sker sammen med DCC Energi.
Annonce

Efter at have kørt på det renere GTL-brændstof i et par år åbner vognmandsfirmaet Kudsk & Nissum nu sammen med DCC Energi hanerne til det nye brændstof for virksomheder i Sønderjylland.

Det sker med åbningen af et nyt, fælles Shell-truckanlæg på Tingvejen i Vojens.

John Nissum, der er chef for vognmandsforretningen i Kudsk & Nissum, fortæller, at Vojens-virksomheden ser et potentiale i, at andre virksomheder også kan få gavn af GTL i forhold til at begrænse sod og partikler fra dieselmotorerne.

- Så da DCC Energi kom med idéen om at etablere et komplet Shell-truckanlæg med GTL her hos os, var vi interesserede. Det, at vi nu får en tankstation, der bliver drevet som en del af Shell-netværket, lige udenfor døren gør det langt lettere at tanke brændstof for os selv og for andre virksomheder i området, siger han.

Annonce

Målrettet erhvervsmarkedet

Vejen til åbningen af den nye station begyndte i efteråret 2019, hvor Kudsk & Nissum købte jorden til tankanlægget af kommunen. Herefter tog DCC Energi over for at bygge anlægget op fra grunden.

Ud over at tilbyde GTL-brændstof som den kun sjette Shell-tankstation i Danmark har det nye anlæg i Vojens også standere med Shell FuelSave Diesel og AdBlue. Og standerne har små pumper, så også vare- og personbiler kan benytte anlægget, hvis der betales med et Shell-erhvervskort.

Det er en ambition for DCC Energi at øge tilgængeligheden til Shell-brændstof i Danmark, siger Søren Møller Maretti, der er retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell-tankstationerne i Danmark.

- Derfor var vi på udkig efter mulige grunde til et truckanlæg i Sønderjylland, da dialogen med Kudsk & Nissum opstod. Det, at vi allerede kendte hinanden og havde fælles interesse for at bringe GTL-brændstof ind som et nyt brændstof for erhvervssiden, var naturligvis et ekstra plus, siger han.

Ud over vognmandsvirksomheden og de 23 lastbiler, Kudsk & Nissum har, driver virksomheden også Lastvogncenter Syd, hvor man servicerer og reparerer lastbiler. Da værkstedet fast anvender Shells smøreolier, er det naturligt, at det er et Shell-anlæg, der nu åbner som nærmeste nabo, siger John Nissum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Midtsyd

Nye medlemmer i Rotary Toftlund

Annonce
Forsiden netop nu
Midtsyd

Teater i Toftlund: "Det ensomme hjerte"

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Midtsyd

Ny højskole på vej til Gram

Midtsyd

Refleksløbet kommer til Gram

Midtsyd

Klumme: Grøn omstilling

Midtsyd

Historien om Tiset udkommer i bogform

Midtsyd

Bevtoft Hallen udsætter jubilæumsfest

Midtsyd

Klumme: Spot ikke barnet

Annonce