Annonce
Debat

Anahita Malakians: - Nej, Ibrahim. Islam er barrieren for vellykket integration

- Så, kære Ib, det kan godt være, at du tror at du bidrager med noget i debatten, men det er som at se et barn på fire år bidrage med at skære gulerødder til en omgang Ossobuco, skriver Anahita Malakiansi dette svar til sidste uges kronik af Ibrahim Khalek.  Foto: anahita.dk
Annonce

Debat: Ibrahim Khalek er vokset op på Nørrebro og mener, at han er en form for sandhedsvidne, der berettiger ham til at komme med gode råd om integrationen. På en videnskabelig måde som vi har gjort med covid19.

Det han så fuldstændig overser er, at for at gøre noget videnskabeligt, så kræver det forskning. Og forskningen omkring uintegrerbare udlændinge bliver ved med at vise ét fællestegn som barriere: Islam:

Islam i opdragelsen, islam i social kontrol, islam i æresdrab, islam i undertrykkelse, islam i uligestilling, islam i kultur, islam i manglende involvering i samfundet, islam i manglende blandet ægteskaber, islam i voldtægtskultur og islam i mere og mere parallelle samfund.


Selv på højere uddannelsessteder indfører disse religiøse deres levevis frem for at indordne sig den danske

Anahita Malakians


For alle de resultater forskningen kommer frem med, som er barriere for integrationen, er baseret på islamiske værdier. Selv uddannede og “dannede” muslimer bærer mere på islamiske værdier end de danske.

Selv på højere uddannelsessteder indfører disse religiøse deres levevis frem for at indordne sig den danske.

Så kære Ib, det kan godt være, at du tror at du bidrager med noget i debatten, men det er som at se et barn på fire år bidrage med at skære gulerødder til en omgang Ossobuco.

Der skal søreme mere finesse og viden til - og ikke mindst, så skal man ikke glemme hovedingrediensen: kødet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

SF: Gør hver tredje bolig almennyttig

Annonce