Annonce
Debat

SF: Gør hver tredje bolig almennyttig

Annonce
Byliv

Lokale ved Skjolds Plads har stået tomt i over 8 år: Nu åbner Sam sit eget sted

Lokalet på hjørnet af Haraldsgade og Slangerupgade hvor den gamle købmand lå, har stået tomt i over 8 år. Nu får lokalet snart nyt liv, og en duft af friskbagt brød og kaffe kan bølge henover Skjolds Plads.

Debat

Anahita Malakians: - Nej, Ibrahim. Islam er barrieren for vellykket integration

Debat: Ibrahim Khalek er vokset op på Nørrebro og mener, at han er en form for sandhedsvidne, der berettiger ham til at komme med gode råd om integrationen. På en videnskabelig måde som vi har gjort med covid19.

Annonce
Annonce
Debat

Lad os lave byrum, vi bruger

Annonce
Portræt

Nørrebro-præsten i lædervest: Jeg hylder guitar-spillende idealist-hippier og guldkæde-behængte macho-idealer

Det regner, og temperaturen er heller ikke til den varme side. Ind over pladsen foran Stefanskirken svinger en mand på cykel. Bag på cyklen sidder der monteret et barnesæde, som tydeligt viser, at her kommer en familiefar. Manden på cykel er Nørrebro-præsten Thomas Høg Nørager.

Samfund

Godt nyt for de festglade: Deltag i stor virtuel fest med Infernal

Der har ikke været de store muligheder for at feste i coronatiden som følge af diverse nedlukninger af barer, restauranter og natklubber. Men det har Nørrebro Bryghus nu fundet en løsning på.

Corona

Bispebjerg Hospital søger lokale testpersoner med COVID-19 hovedpine: Vi prøver en alternativ metode

Forskere fra Anæstesiafdelingen på Bispebjerg Hospital er lige nu startet med at søge testpersoner lokalt fra Nørrebro og Nordvest, som lider af senfølger efter infektion med COVID-19 i form af svær hovedpine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce