Annonce

Læs den seneste e-avis her

Annonce
Annonce
Alarm112

Mand overdænget med slag og stukket med kniv i København

En 34-årig mand blev natten til fredag overfaldet og ramt af flere knivstik i nærheden af Nørrebro Station i København. Manden blev efter overfaldet bragt til Rigshospitalets Traumecenter, men han har ikke været i livsfare. Det oplyser Københavns Politi fredag morgen. Offeret har oplyst til politiet, at han inden overfaldet var kommet gående langs Stærevej. Her mødte han to personer, som han kortvarigt faldt i snak med. - Han går derefter videre, og ud for Frederikssundsvej 5 - lige ved et Sats-fitnesscenter - bliver han passet op af de to mænd samt en tredje, som helt umotiveret presser ham op mod en væg, overdænger ham med slag og stikker ham tre gange i kroppen med en kniv, siger central efterforskningsleder Anders Frederiksen. Ingen personer er blevet anholdt i forbindelse med sagen. - Vi har arbejdet ude i området, og der er vidner, som har henvendt sig. Vi skal undersøge, om der er videoovervågninger i området, der kan være relevante, siger efterforskningslederen. Hændelsen skete kort efter midnat. En patruljevogn kom kort tid efter tilfældigvis forbi stedet. På fortovet, hvor overfaldet skete, var der en større blodpøl, fortæller efterforskningslederen. Københavns Politi har fredag udsendt et signalement af gerningsmændene.Den mindste af mændene beskrives som cirka 168 centimeter høj. Han var muskuløs af bygning og mellemøstlig af udseende med lys brun hudfarve, sort mellemlangt hår og sort fuldskæg. Han talte dansk og var iført en sort jakke og en lille grå skuldertaske.En anden af gerningsmændene var lidt højere, cirka 173-175 centimeter høj, afrikansk af udseende med en lys brun hudfarve, sort kort hår og skægstubbe. Også han talte dansk. Han var iført en grå trøje eller cardigan.Den sidste mand var også 173-175 centimeter høj. Han var kraftig af bygning og lys i huden. Han havde sort kort hår og var iført et sort mundbind og en sort jakke./ritzau/

Tema

NørrebroLIV og Hus Forbi i samarbejde: Frivillig er hjemløs i 72 timer i den gode sags tjeneste

Man kan fryse, man kan være sulten eller man kan trænge til et toiletbesøg. Man kan blive våd i regnvejr, og man kan have svært ved at finde et trygt sted at sove.

Annonce
Debat

Bydelens grønne lunger kvæles langsomt

Annonce
Annonce
Byggeri

APRILSNAR: Burgerkæde tilbage på Runddelen: Indtager kontroversiel byggegrund

De gule vinger kommer tilbage på Runddelen - den er god nok. Nørrebroerne kan snart se frem til Chili Cheese tops, BigMac og McFlurry i en lind strøm.

Trafik

Hallo, hallo - nu virker mobilnetværket i mere end halvdelen af Cityringen

Det har irriteret nogen, fordi vi mennesker efterhånden er vant til at kunne tale i telefon, sende beskeder eller læse nyheder alle steder og til alle tider, og hvad hvis nu der sker noget alvorligt?

Corona

Smitten stiger i Blågårdskvarteret: Beboere opfordres til at blive testet

Påsken er over os - corona eller ej. Det betyder flere mennesker ude og inde - og det betyder også, at vi skal passe ekstra godt på hinanden.

Annonce
Annonce
Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce
Annonce
KLUMME

Jeg trænger til at gøre noget dumt

Annonce
Natur

Lige nu: Stort millionbeløb redder Byoasen

Annonce