Annonce
Annonce
Samfund

Jessica har fået sat en hjertestarter op: Nu kan der også reddes liv på ydre Nørrebro

En hurtig indsats er altafgørende når der sker et hjertestop, og for hvert sekund der går, falder chancen for at overleve. Hvis ingen træder til med genoplivning inden ambulancens ankomst, så overlever kun godt 6 procent.

Corona

Region Hovedstaden åbner vaccinationsklinikker på alle hospitaler

I løbet af januar ventes nye forsyninger af den, nok eftertragtede, covid-19 vaccine og en stor del af indsatsen bliver rykket ud til de store regionale vaccinationscentre. Det betyder, at alle hospitaler i Region Hovedstaden åbner op for vaccinationsklinikker.

velgørenhed

Jonas så fattigdom på Nørrebro: Nu hjælper han 100 børn i skole om året

Jonas Ingemann Baggesgaard er læge på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital. Han kommer fra Nørrebro og har gennem sin opvækst og som nabo til Mjølnerparken set, hvordan fattigdom kan spænde ben for trængende familier. Han har også set, hvor lidt der engang i mellem skal til for at rette op på ulighederne.

Byudvikling

Ny Netto åbner på Nørrebrogade: Indretningen og kundeoplevelsen når nye højder

Det bliver en noget anderledes Netto, som beboerne på Nørrebro træder ind i, når de fra 28. januar kan gå på indkøb i lokalområdets nye butik. Netto-butikken kommer nemlig til at centrere sig om et helt nyt butikskoncept, der skal løfte den samlede indkøbsoplevelse.

Annonce
LEDER

Færre gratis omgange i 2021, tak

Annonce
Nørrebro

Julemanden på ladcykel

Nørrebro

En hilsen til de få

Debat

Simones ønsker for Nørrebro 2021

Klumme

Lokaludvalgets formand ser tilbage på 2020

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Ghettolisterne skader familier og lokalsamfund

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce