Annonce
Uddannelse

Personale smider alt hvad de har i hænderne: Tager hjem til eleverne med goodiebags

Nørrebro Gymnasium deler i denne uge goodiebags ud til deres elever. Gamze Büyükkahveci er en af de elever, som modtager den lille opmuntring fra skoleleder Kristen Skydsgaard. Foto: Rebecca Veinø Johansen
Skole deler 270 goodiebags ud til ensomme elever. Rørte studerende tager imod den fine anerkendelse med stor glæde.

Eleverne på Nørrebro Gymnasium er i fuld gang med hjemmeundervisning. Dag ud og dag ind kæmper de sig gennem onlinemoduler - time efter time. Mange sidder i små lejligheder med søskende løbende omkring sig. Andre har brug for en ekstra forklaring, mens helt andre bare synes, at det efterhånden er lidt ensomt.

På grund af corona er klasser fra og med 5. klassetrin og videre op på landets skoler og uddannelsesinstitutioner hjemsendt.


Annonce

Det er vigtigt, at vi viser vores elever, at vi gerne vil dem og imødekommer dem i en svær tid.

Kristen Skydsgaard


Nørrebro Gymnasium har derfor valgt at give deres elever en lille anerkendelse, for ifølge skoleleder Kristen Skydsgaard er det ikke lige nemt for alle deres elever at sidde hjemme og modtage undervisning.

- Vi har valgt at lave en goodiebag til hver af vores elever. Den indeholder alt fra chokolade, cola og kiks til chips og energidrik. Det er tid til forkælelse.

Mere end en god gerning

Udover at glæde eleverne er det for skolelederen også en mulighed for at møde skolens elever i øjenhøjde.

- Det er vigtigt, at vi viser vores elever, at vi gerne vil dem og imødekommer dem i en svær tid. Når det så er sagt, så er det utrolig givende for mig, at få lov til at møde eleverne i en anden kontekst end vanligt. Det giver mig et helt andet billede af dem - og giver mig et bedre kendskab, som kan hjælpe mig med at kommunikere med dem fremover, fortæller Kristen Skydsgaard.

Her kan du se skolelederen overrække en goodiebag til Gamze Büyükkahveci.

Gamze Büyükkahveci er en af de elever, som onsdag morgen fik besøg af skolelederen. Hun var både glad og rørt over den fine gestus.

- Det betyder helt utrolig meget at få en så lækker goodiebag. Den giver lige humøret et skub. Og så er det fedt, at Kristen selv er hoppet på cyklen og deler ud, fortæller Gamze Büyükkahveci.

Skolen uddeler 270 goodiebags til deres elever, hvor alle som udgangspunkt bliver leveret personligt. Naturligvis med behørig corona-afstand.

_

Annonce

Mest læste

Alarm112

Flere afspærringer på Nørrebro: 17-årig dreng stukket i benet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce