Annonce
Højtid

Stefanskirken takker Nørrebro: Sender stort beløb til Danske Hospitalsklovne

Det er en glad præst fra Stefanskirken, som har modtaget så mange gækkebreve, så han kan bade i dem. Thomas Høg Nørager takker for hvert og et. Foto: Rebecca Veinø Johansen

For uger tilbage kunne vi fortælle, at man ved at lægge et gækkebrev i Stefanskirkens postkasse kunne bidrage til hjælp til Danske Hospitalsklovne. For hvert gækkebrev som landede i postkassen, ville Stefanskirken donere 25 kroner. Og det er gået over alt forventning.

Tæller man de 393 gækkebreve sammen og ganger dem med de 25 kroner, som hvert af dem inkasserer til Danske Hospitalsklovne, så rammer vi et beløb på 9825 kroner.

- Vi havde ikke i vores vildeste fantasi regnet med, at der ville komme så mange gækkebreve i vores postkasse. Det er overvældende, hvordan Nørrebro står sammen, når det handler om at gøre noget for andre. Det varmer mig og rører mig dybt, siger Thomas Høg Nørager, præst i Stefanskirken.

Pengene til den medmenneskelige donation skulle betales ud af det såkaldte "æsel-budget", altså de penge som hvert år afsættes til æsel-ridning på pladsen foran kirken Palmesøndag. Æselridningen var ikke mulig i år på grund af corona, hvorfor kirken tog initiativet til at holde den gamle påske-tradition med gækkebreve i hævd og samtidig støtte et godt formå.

393 gækkebreve er blevet lagt i postkassen ved Stefanskirken. Det giver et stort beløb til Danske Hospitalsklovne. Foto: Rebecca Veinø Johansen

Selvom beløbet er blevet noget højere end det ellers planlagte budget, så har det alligevel været muligt for kirken at holde sit løfte. Der har nemlig været flere arrangementer, som grundet corona allerede i år er blevet aflyst - penge som nu går til et godt formål.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Slut med pop-up centre i København

KLUMME

Jeg trænger til at gøre noget dumt

Natur

Lige nu: Stort millionbeløb redder Byoasen

Annonce