Annonce
Nordvest

Forsvundne Sørens bror: Godt der findes folk som Katrine

Efter at have været forsvundet i halvt døgn er udviklingshæmmede Søren fundet igen. Foto. Michael Hougaard Kjeldsen, Facebook.
Annonce

Efter at have forsvundet i et halvt døgn er udviklingshæmmede Søren fundet igen. Det var Katrine Lundstrøm, der fandt ham på Købmagergade.

- Jeg tror, jeg står med Søren her på Købmagergade. Har skrevet til dig Michael. Jeg har 114 i røret. Står i kø skriver dagens heltinde, Katrine Lundstrøm.

Katrine havde set et opslag på Facebook, hvor Michael Hougaard Kjeldsen efterlyste sin lillebror, udviklingshæmmede Søren.


Vi er taknemmelige og glade for at der findes mennesker som Katrine Lundstrøm, som var opmærksom og tog sig af Søren, da hun fandt ham inde i Købmandsgade,

Michael Hougaard Kjeldsen, bror udviklingshæmmede Søren, der var forsvudet i et halvt døgn.


Da Katrine lægger et billede i tråden op af Søren i tråden, bliver det hurtigt bekræftet, at det er Søren, hun har fundet.

Billedet som Katrine Lundstrøm lagde op i Sørens brors Facebook tråd, tråden for at få identificeret Søren.

Dog så er det ikke lige til at komme igennem til Københavns Politi, så da hun efter 30 minutter stadig er i kø, beslutter hun at tage Søren med på arbejde. Hvorefter hun kommer med følgende opdatering i tråden:

- Han (Søren, red) bliver hentet indenfor 30 min, imens drikker vi smoothie, spiser pølsehorn og hører Brøndby sange -  efterfulgt af en glad smiley og en thumps up.

KbhLIV har været i kontalt med Michael Hougaard Kjeldsen. Han skriver i en mail:

- Hele familien er glade og lettede over, at der ikke er sket noget med Søren. Samtidig er vi overordentligt taknemmelige over alle de mennesker, som har delt vores bekymring ved at dele opslaget. Og ikke mindst, så er vi taknemmelige og glade for at der findes mennesker som Katrine Lundstrøm, som var opmærksom og tog sig af Søren, da hun fandt ham inde i Købmandsgade.

Sagen kort

Søren, som er udviklingshæmmet, forsvandt i går aftes fra personalet i Bowlingcenteret Grøndal ved Bellahøj i København NV. Da Søren, selvom han var efterlyst af politiet, stadig var forsvundet til formiddag, besluttede hans storebror, Michael Hougaard Kjeldsen at lave et Facebook opslag, hvor han efterlyste Søren.

Det resulterede i at Søren blev fundet i god behold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Suburban danceday i Dansekapellet

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

Miljø

53 nye elbusser på vej

Nordvest

Juhu!! Nu kommer skøjtebanen

Annonce