Annonce
KLUMME

Forårsfornemmelser og friske ideer

Corona

Slut med pop-up centre i København

Annonce
Politik

Københavns Kommune giver 17 millioner til Københavns børn og unge

Efter et år præget af nedlukninger og savn er der hjælp på vej til de københavnske skolebørn- og unge. De har i den grad fortjent gode oplevelser sammen. Det får de nu penge til, siger børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen (S).

Byliv

Mindre musik og sikker badning: Nye regler for Københavns Havn er trådt i kraft

Et nyt havnereglement, der definerer regler og muligheder for Københavns Havn, er trådt i kraft. Det nye reglement liberaliserer livet i havnen, men forsøger også at holde sikkerheden i top.

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Svar til Anahita Malakians: - Vi bryder os ikke om den ivrige brug af Dannebrog, og mange spiser ikke svinekød

Læserbrev: Som amerikaner bosat i Nordvest, føles det år efter år som om jeg står i centrum af hver eneste integrationsdebat, dog uden at det har noget at gøre med mig: jeg er indvandrer i Danmark, men alligevel er det åbenlyst, at det ikke er mig, der tages sigte på.

Skole

Skole hiver trætte elever ud af hjemmet: 88 skoledage derhjemme har sat sine spor

Lige nu er eleverne fra 5-9 klasse på Grøndalsvængets Skole i hjemmeskole - her vil de være, til regeringen igen giver grønt lys til, de må komme fysisk tilbage i klasseværelset.

Klumme

Susannes tanker den 8. marts: Ligestilling i jobsøgnings-processen stinker

Kvindernes internationale kampdag minder mig om kvinders kamp for ligestilling. Ligestilling eller mangel på samme findes nemlig rigtig mange steder - også steder, hvor man måske ikke altid ser det tydeligt.

Annonce
Annonce
Butiksnyt

Lokal opbakning har fået Dorthea gennem 67 dages nedlukning: Jeg kunne mærke lykken helt ned i maven, da vi åbnede i mandags

Annonce
Annonce
Annonce
Klumme

Lad os gå en tur

Kort nyt

Annonce