Annonce
Butiksnyt

Lokal opbakning har fået Dorthea gennem 67 dages nedlukning: Jeg kunne mærke lykken helt ned i maven, da vi åbnede i mandags

Klumme

Lad os gå en tur

Annonce
Politik

Ida Auken får hjemmebane ved folketingsvalget: Stiller op på Frederiksberg

Det er langt fra nogen selvfølge, at en folketingskandidat stiller i den by eller i den valgkreds, han eller hun bor i. Ida Auken bliver således en undtagelse, når statsministeren næste gang udskriver valg til Folketinget.

Kultur

Intet er for småt til at have stor betydning i Nordvest: Minimuseum skal fortælle vores historie

Nordvest har fået et lokalhistorisk museum. Et museum som endda har slået dørene op midt i en tid, hvor alt andet er lukket på grund af corona. Og ja, det kan lade sig gøre, hvis man tænker ud af boksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Byliv

Corona smadrede drømmen om Tahiti: Nu prøver Sif og Yann lykken i håndværkerkvarter

Sif Gabriela Nyberg og Yann Lavallette boede på Nørrebro, men havde en drøm om at slå sig ned på den Fransk Polynesiske ø Tahiti for en tid. Yann Lavallette kommer fra Tahiti og har stadig familie og venner på øen, så turen var oplagt.

Byudvikling

Nu ligger det fast: Nordvests gamle sjæl bliver bevaret

Området omkring Drejervej er opstået i slutningen af 1800-tallet som et ureguleret, selvgroet område med en blanding af værksteder, småindustri og boliger. Det har været under omdannelse over en årrække og rummer bygninger fra hele perioden op til i dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce