Annonce
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Vi leder efter folk som kendte Maria Olivia Zobel Jensen. Hun boede på Glasvej i Nordvest omkring 1998. Foto: Privat
Alexander leder efter sin far. Han ved ikke, hvem det er - og hans mor nåede aldrig at fortælle ham det, før hun gik bort. Nu søger han viden gennem morens omgangskreds.

Navnet var Mette Jensen - det blev hun døbt. Men navnet har også været Maria Jensen, så Madeline Chantal Jensen og da det hele sluttede, var det Maria Olivia Zobel Jensen - for Maria er her ikke mere.

Kvinden boede på Glasvej 8a st. th. Her boede hun fra 1998 til 1999 sammen med hendes søn Alexander. Og her er spørgsmålet så, om du kendte Maria Olivia Zobel Jensen? Det er ikke uden grund, at spørgsmålet stilles - for hvis du kendte hende, er det ikke helt uvæsentligt. Du kan nemlig ligge inde med brugbare informationer helt uden at vide det.

Et særligt kendetegn ved kvinden med de mange navne var, at hun var døv. Hendes bedste veninde hed Annie - og Annie havde kun et ben og var på vej til at få fjernet det andet ben.

Annonce


Når jeg ikke har mere familie, end jeg har - og min mormor ikke bliver yngre, er det her min eneste mulighed for ikke at ende helt alene


Efter tiden i Nordvest flyttede Maria Olivia Zobel Jensen til Korsørgade 5. 2. sal tv. på Østerbro. Her boede hun fra 1999 og frem til sin død i 2001.

Uvisheden gnaver

Sønnen Alexander mistede altså sin mor alt for tidligt. I en alder af kun tre år stod han på Østerbro på vej til bedsteforældrenes hus i Langå - uden mor og uden far. Men hans far er derude et sted, det er han sikker på. Han nåede bare aldrig at få besked om, hvem det er.

I dag er den lille tre-årige blevet en ung mand. Kært barn har mange navne, og Maria Olivia Zobel Jensens søn har ligesom sin mor også haft flere navne. Her kan nævnes Oliver Alexander Ricardo Jensen og Alexander Phillip Jensen, som nu er blevet til Alexander Holdensgaard - en ung mand som nu søger sin far og søger vished - for hvem er han også en del af?

- Når jeg ikke har mere familie, end jeg har - og min mormor ikke bliver yngre, er det her min eneste mulighed for ikke at ende helt alene. Der er ikke noget, jeg ønsker mere end af finde min far, siger Alexander Holdensgaard.

Annonce

Glasvej

Eftersøgningen efter Alexander Holdensgaards far starter altså på Glasvej, hvor han trådte sine første barneår, og som der dermed også er et område, hvor Maria Olivia Zobel Jensen har været en del af bybilledet. Måske har du mødt hende, talt med hende eller haft en helt tredje relation til hende.

Alexander Holdensgaard er i dag 22 år og bor hos sin mormor. Vi vil gerne hjælpe ham med at få den vished, han søger - og måske kan du hjælpe. Kendte du Maria Olivia Zobel Jensen, så send en mail til rebecca@nordvestliv.dk

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Husker du Maria fra Glasvej?

Annonce