Annonce
Corona

Mors Madpakke takker af: Jeg gjorde hvad jeg kunne

Nedlukning af Mords Madpakke på Frederikssundsvej. Foto: Privat
Annonce

Du husker måske smørrebrødsbiksen Mors Madpakke på Frederikssundsvej 53. Ja, den som ville kæmpe med næb og klør for at overleve. Den som havde sat sig for at give det september ud,  for at se, om den kunne overleve på bestillinger af mad til større selskaber henover efteråret. Ja den. Den klarede det ikke.

Vi skrev første gang om Mors Madpakke tidligere på måneden, og opfordrede alle til at lægge vejen forbi, og gøre det, Nordvest er bedst til; at stå sammen i svære tider. At støtte op om en lokal i nød. Men Corona blev en uværdig modstander. Og den ellers varme opbakning som ejeres af Mors Madpakke, Lisann Karina Giselsson har oplevet, var ikke nok.

Det var de vanlige bestillinger på catering til efterår og jul, som skulle have reddet Mors Madpakke for at dreje nøglen om. Nu er alt aflyst. En konsekvens af coronas ucharmerende side.

- Jeg er ked af, at jeg ikke kunne få Mors Madpakke igennem krisen, og har endda måtte lukke ned før tid. Jeg har ikke haft noget valg. Tak til alle jer, der toede på mig, til mine faste kunder som dag ud og dag ind kom forbi efter en madpakke eller en gang varm mad. I har gjort en forskel hver dag, siger Lisann Karina Giselsson.

Lisann Karina Giselsson har i løbet af september fået mails med information om diverse corona-hjælpepakker, men hver gang lander hun ned mellem to stole og der har ikke været noget at hente.

Lisann Karina Giselsson skal nu slikke sine sår, men som hun selv siger, så går der ikke langtid før hun er videre. Hun har med Mors Madpakke vist, at hun er i stand til at bygge noget op ud af absolut ingen ting.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

En drøm om balance

Børneliv

Udfasning af KK-privat dagpleje udsat

Arkitektur

Nu kan du indstille Årets Arne 2021

Annonce