Annonce
Odder Avis

Cykelbutik har solgt til bank

Odder er både en handelsby og et bosætningsområde. Derfor er byen interessant, siger Per Sønderup, der er ordførende direktør i Jutlander Bank. Pressefoto

Selandia-krydset bliver til Jutlander-krydset

Annonce

Odder: Odder får inden årets udgang en ny bank. Det er Jutlander Bank, som åbner sin tredje nye afdeling på halvandet år.

- Odder er både en handelsby med et stort opland og et aarhusiansk bosætningsområde i udvikling. Derfor er byen interessant, forklarer Per Sønderup, ordførende direktør i Jutlander Bank.

Afdelingen åbner centralt i Odder, i Selandia-krydset, hvor Selandia Cykler hidtil har haft til huse. Lokalerne skal igennem en større ombygning, som forventes at stå færdig før nytår.

- Men forinden vil vi gerne åbne og tage imod kunder på en midlertidig adresse, mens indretningen af vores blivende lokaler står på. Det havde vi stor succes med, da vi åbnede i Fredericia først på året, siger Per Sønderby.

Jutlander Bank

Jutlander Bank har rødder i Himmerland med sit hovedsæde i Aars og et områdecenter i Hobro. Siden 2015 har banken ekspanderet med afdelinger i Randers, København, Vejle og Fredericia, så banken nu - før Odder kommer til - har afdelinger på 25 adresser, heriblandt to i Aarhus C, en i Viby og en i Galten.Banken beskæftiger 477 medarbejdere, omregnet til heltidsstillinger, og er ejet af godt 28.000 aktionærer, hvoraf de to største er Fonden for Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro Fonden. Begge fonde støtter almennyttige aktiviteter i bankens virkeområde. Midlerne hertil stammer primært fra det udbytte, banken udbetaler til sine aktionærer.

Annonce

Personlig og tilgængelig

Afdelingen i Odder bliver bankens tredje nyåbnede afdeling på halvandet år. Om det at åbne nye, fysiske afdelinger i en digital tidsalder siger Per Sønderup:

- Vi anerkender, at de fleste ordner deres daglige økonomi selv, men når større beslutninger skal tages, såsom køb af hus og bil eller pensions- og formuerådgivning, så har kunderne behov for personlig rådgivning, hvor rådgiverens kendskab til sin kunde og kundens tillid til sin rådgiver er altafgørende.

- Hos os er tilgængelighed ikke bare et ord, men en forudsætning for vores succes. Når du som kunde ringer til Jutlander Bank, er det en lokal medarbejder, der tager telefonen, og ikke en medarbejder i et callcenter. Og når du ønsker et personligt rådgivningsmøde, afgør du selv, på hvilket tidspunkt mødet skal finde sted, og hvor det skal holdes: i banken, hjemme hos dig selv eller måske på din arbejdsplads. Samtidig har vi styrken og størrelsen til at have egne eksperter inden for alle områder, siger Per Sønderup.

Ved etableringen skal der ifølge planen være seks medarbejdere. Banken går nu i gang med at søge de rigtige medarbejdere, som gerne må være lokalkendte.

Det er endnu uklart, hvornår cykelhandler Jørn Bitsch lukker Selandia-butikken, som har været i familiens eje siden 1944.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Odder Avis

Teaterfornøjelser på vej

Annonce