Annonce
Odder Avis

Det eftertragtede Megamodeshow i Odder bliver sendt live til de mange billetløse

Der bliver aldrig sparet på effekterne, når Anna & Søs holder modeshow. Og det bliver der heller ikke i år, hvor torsdagens show bliver livetransmitteret på www.megamodeshow.dk Arkivfoto: Michael Svenningsen
Der kan kun være 1200 i Spektrum til torsdagens megamodeshow, men derfor skal andre ikke snydes. Dog må de undvære afterpartyet, der i år er rykket til Spektrum.
Annonce

Odder: Som altid var der mange, der gik forgæves, da butikken Anna & Søs satte billetter til Megamodeshow til salg. Men det betyder ikke, at de der ikke fik billet, ikke kan se showet.

- Vi har allieret os med professionelle folk, der kan livestreame hele showet i år, fortæller Anna Jensen.

Det betyder, at der vil være en del flere kameraer i salen i Spektrum, som sender billeder ud i en OB-vogn, hvorfra billederne bliver sendt videre ud på nettet.

Det betyder samtidig, at gæsterne inde i Spektrum vil kunne se showet fra flere kameravinkler på skærmene inde i salen.

- Og det har så betydet, at vi har fået nogle nye sponsorer med, der kan se en idé i at få deres navn vist på skærmen, når der streames direkte, siger Anna Jensen.

Annonce

Ideer koster penge

Det har så igen betydet, at der bliver flere penge at udvikle showet for.

- Det her er jo i virkeligheden for stort for os. Vi skal selv lave det hele, og hver gang vi får en ny idé, skal vi også selv ud at skaffe pengene til at føre ideen ud i livet, men det er jo stadig sjovt, siger Anna Jensen.

Et andet nyt tiltag i år er nemlig, at de 1200 modeshows gæster efter showet kan trække ind i håndboldhallen, som i aftenens anledning agerer streetfood for de lokale madproducenter.

- Men man skal stadig op i byen for at få sin goodiebag, understreger Anna Jensen.

I år er det Jutlander Bank, der udleverer goodiebags. Samtidig vil en del af byens butikker forsøge at lokke gæsterne indenfor med gode tilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Gaderæs i industrikvarter

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Arkæolog fortæller om vikingetiden

Odder Avis

Bedre velfærd

Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Annonce