Annonce
Odder Avis

Ellemann på roadtrip: Partiformand roste Odder for det kommende sundhedshus

Odder var kommune nummer 88, som Venstres partiformand Jakob Ellemann-Jensen (V) har besøgt på to måneder. Her tager hans partifælle borgmester Uffe Jensen imod ved byggepladsen, hvor der i løbet af et års tid vil stå en nyt sundhedshus - et af partiets mærkesager. Foto: Mads Dalegaard
Jakob Ellemann-Jensen er imponeret over, at Odder Kommune er ved at bygge et sundhedshus a la dem, Venstre foreslår opført over hele landet.

Odder: - Der er brug for 35 sundhedshuse fordelt over hele landet, og I er allerede i gang med et flot et af slagsen i Odder. Godt gået.

Det var en imponeret partiformand for Venstre, Jakob Ellemann-Jensen, der onsdag eftermiddag lagde vejen forbi Vitapark i Odder, nærmere betegnet byggepladsen, hvor der i løbet af et års tid vil stå et 6700 kvadratmeter stort kommunalt sundhedshus med plads til blandt andre byens praktiserende læger, et korttidsafsnit samt et spritnyt genoptræningscenter.

Der er brug for 35 sundhedshuse fordelt over hele landet, og I er allerede i gang med et flot et af slagsen i Odder. Godt gået.

Jakob Ellemann-Jensen

- Det er dejligt at se, at I her i Odder er kommet så langt med et sundhedshus. Sundhedshuse er fremtiden af flere grunde: Dels kan de kan tage noget af presset fra de overbebyrdede sygehuse, og dels mener Venstre, at borgerne fortjener mere nærhed og større sammenhæng, sagde partiformanden, der præsenterede Venstres udspil til en sundhedsreform så sent som i lørdags. Her indgår de 35 sundhedshuse som et konkret forslag, mens regeringen tidligere på måneden kom med et udspil om, at der skal etableres 20 nye nærsygehuse med nogenlunde de samme funktioner.

Annonce
Borgmester Uffe Jensen (V) viste stolt byggeriet af sundhedshuset frem for sin partiformand Jakob Ellemann-Jensen, som er på rundtur i landet for at bakke Venstre-kandidater til kommunalvalget op. Foto: Mads Dalegaard

- Om det hedder det ene eller det andet, er ligegyldigt. Men det er vigtigt, at vi kommer i gang, sagde Jakob Ellemann-Jensen.

Den vigtige sparring

Det var den lokale afdeling af Venstre med borgmester Uffe Jensen i front, der havde inviteret Jakob Ellemann-Jensen til Odder for at besøge byggepladsen samt efterfølgende få sig en snak med to iværksættere fra Vokseværket, kontorfællesskabet for mindre virksomheder i Vitapark. De fortalte partiformanden og hans følge om deres gode erfaringer med at være en del af et fællesskab, både når man starter ny virksomhed, og når man er kommet i gang.

To iværksættere fra Vokseværket, Tina Rosenvinge og Thomas Schlüter, fortalte Jakob Ellemann-Jensen om fordelene ved at være en del af et fællesskab. Foto: Mads Dalegaard

- Jeg har netop startet et firma, hvor jeg tilbyder rådgivning til håndværkere, som ønsker at markedsføre sig selv bedre. Takket være diverse iværksætter-kurser og sparring med andre nystartede virksomheder føler jeg mig så klar til at komme i gang, fortalte Thomas Schlüter.

Annonce

88 besøg på 60 dage

Besøget i Odder varede omkring en times tid, og det var kommune-besøg nummer 88 på to måneder. Jakob Ellemann-Jensen fortæller, at gejsten blandt landets Venstre-folk er i top, og at stemningen selvfølgelig er blevet mere intensiv her op til kommunalvalget.

Jakob Ellemann-Jensen i snak med lokale venstrefolk og partifællen folketingsmedlem Fatma Y. Øktem (th.), som også lagde vejen forbi. Foto: Mads Dalegaard


Annonce
Annonce
Odder Avis

Julen synges ind i Falling Kirke

Annonce
Annonce
Odder Avis

Oddersvømmere er med helt fremme i toppen af dansk svømning

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Mariehønen Evigglads far boede i Hou

Odder Avis

Rom-, gin- og whisky-smagning på Odder Museum

Odder Avis

"Lyt" - julekoncert i Hundslund Kirke

Odder Avis

Nøj, det' for børn: Længe ventet børnehave er på vej

Odder Avis

Følg med danserne ned i kaninhullet: Danseforestilling i den gamle teatersal

Odder Avis

Jakobi ringede med klokken: Ny borgmester håber på bredt samarbejde

Odder Avis

De ni læsninger i Odder Sognekirke

Odder Avis

Kom til julekoncert i Bjerager Kirke

Odder Avis

Lones spanske drømme faldt i god smag: Lokal maler valgt som årets kunstner af multinational virksomhed

Odder Avis

Randi har stiftet en regnbuecafé på Centralhotellet: Der mangler et mødested for LGBT-miljøet i Odder

Odder Avis

Ole Grøn viser malerier i Kunstværket

Odder Avis

Odder har det ældste byråd i Østjylland: Så gamle er de nye byrødder

Odder Avis

Fuldtalligt seniorråd har fundet sin formand

Odder Avis

Bilist endte i stengærde

Odder Avis

Vil du også være frivillig? Lisbeth er blæksprutte

Odder Avis

Kunder og ansatte var sneet inde: Varehuschef måtte overnatte i IKEA

Odder Avis

Frontalt sammenstød: 39-årig mand kørt med politieskorte til Skejby efter alvorlig ulykke

Odder Avis

Odder Gymnasium vil være endnu grønnere

Odder Avis

Det er meget glædeligt, at der i den kommende kommunalbestyrelse er så mange, der er imod forbindelsen - jeg håber, I vil sige det så højt, at det kan høres på Christiansborg

Odder Avis

Bliv klogere på biodiversitet med Anne Eskildsen

Odder Avis

Myretuen vil være grøn: Køber helt ny el-minibus

Annonce