Annonce
Odder Avis

Fællesskab: Familie står bag nyt padelcenter

Familien Madsen står bag det nye padel-center i Fillerup, hvor børnene skal stå for den daglige drift og markedsføring. Fra venstre er det Line Madsen, Helene Madsen, Heidi Madsen, Erik Madsen, Emil Madsen og Laura Madsen. Foto: Søren Gylling
Erik Madsen lader sine børn prøve kræfter med at drive et firma. De vil udbrede padel som en sjov motionsform.
Annonce

Fillerup: Farmand står bag, men børnene skal styre det nye padel-center, der er åbnet i Fillerup.

- Jeg har en masse idéer til, hvordan det skal drives. Men børnene skal have lov til at prøve sig frem, siger Erik Madsen.

Hans hustru Heidi Madsen samt deres fire børn Emil, Helene, Line og Laura Madsen er med i firmaet, og det er børnene, som skal stå for den daglige drift.

Padel er et spil, der blander elementer fra tennis og squash, og det kræver nogle specielle baner. Dem er der to af i centeret, som har fået navnet Padel 1.

Emil Madsen er lige fyldt 22 år og dermed den ældste af de fire børn. Han fik første gang et padel-bat i hånden for to måneder siden, og lørdag deltog han i en turnering, som landets padel-forbund stod bag.

Annonce

Friske på at prøve

- Det var seniors idé, at vi skulle lære at drive lidt firma, og vi var friske. Da han fik idéen til et padel-center, ville han inddrage os, siger Emil Madsen.

Emil Madsen (forrest) er også med i familievirksomheden.  Foto: Søren Gylling

Senior har en erhvervspark på Skolebakken i Fillerup, og han er også formand for efterskolen HMI i Hou, som fik et tilbud om at lave padel-baner. Men efterskolen havde ikke plads.


Mig og tvillingerne står for de sociale medier. Emil står for hjemmesiden, hvor man booker baner og betaler. Så får man en qr-kode, som man låser sig ind med herude.

Helene Madsen


I foråret var Erik Madsen ovre at se Liverpool spille mod Athletico Madrid. Da han kom hjem, var landet lukket ned på grund af corona.

- Så sad jeg i karantæne i et sommerhus et par uger og fik nogle tanker. En af vores lejere herude i erhvervshuset var flyttet, så vi havde plads til to padelbaner. Vi åbnede 8. juni, og når vi har venner på besøg, tager vi ud og spiller, siger Erik Madsen, der selv er blevet grebet af spillet og spiller et par gange om ugen.

Erik Madsen fik ledig plads i erhvervsparken i Fillerup, og så lavede han og familien et padelcenter med to baner. Her kan man leje baner, bats og bolde. Foto: Søren Gylling

I Danmark kommer der flere og flere baner, men spillet er især udbredt i en række latinamerikanske lande og Spanien.

Annonce

Får støtte hjemmefra

- I Spanien er der 250.000 baner, og i Sverige er det også kæmpestort. Jeg ved også, at Odder Tennisklub har overvejet det, og jo flere baner desto bedre, siger Erik Madsen.

Selv om børnene selv skal stå for driften af centeret, skræmmer det dem ikke. De to yngste, tvillingerne Line og Laura Madsen er blevet færdige på efterskole, og Helene Madsen er blevet færdig med gymnasiet. Emil Madsen flytter til København til august for at studere.

- Vi har god opbakning fra ham. Mig og tvillingerne står for de sociale medier. Emil står for hjemmesiden, hvor man booker baner og betaler. Så får man en qr-kode, som man låser sig ind med herude, siger Helene Madsen.

Hun synes også, spillet er sjovt. Der er ikke så mange spilstop, og alle aldersgrupper kan være med.

Emil Madsen står for hjemmesiden www.padel1.dk. Foto: Søren Gylling

- Det kræver ikke det store fysisk, det er mere teknisk. Så du kan hurtigt forbedre sig, tilføjer Emil Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

61 borgere blev vaccineret på Tunø

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Gør noget: Gå en tur

Odder Avis

Peter fandt viceværtvejen på FGU

Odder Avis

100 års fødselar

Odder Avis

Testbil bliver i Odder

Odder Avis

Øv: Økohave er også lukket

Annonce