Annonce
Odder Avis

FN Rally forsvarede andenplads

Frank Nielsen og Per Brodersen havde god fart i den rød-hvide Citroën C2R2 Max på Korskrobanen. Foto: rallypics.dk – Viggo Johansen
Teamet fra Odder holder fast i toppen efter DM-afdeling ved Korskro Motorsportscenter.
Annonce

Odder: Lørdag 29. juni blev der kørt DM rally med udgangspunkt fra Korskro Motorsportscenter ved Esbjerg. Grindsted Motor Klub stod som arrangør. De havde fundet både lange lige strækninger og vanskelige grusveje til de fem hastighedsprøver, som hver blev kørt to gange. Trods det lykkedes det FN Rally at bevare den samlede andenplads.

Men for teamet med Frank Nielsen bag rattet og Per Brodersen i co-driversædet var der lagt op til hård konkurrence i den tæt besatte klasse 4 for tunede biler op til 1.600 ccm, hvor FN Rally deltager i en Citroën C2R2 Max.

Efter de to første afdelinger i kampen om DM-point lå Nielsen og Brodersen på en 2.-plads i klassen, hvilket de inden start på 3. afdeling var stærkt opsatte på at forsvare. På forhånd vidste de, at det ville blive vanskeligt, så der skulle sættes all-in fra start uden at oversatse, oplyser parret i en pressemeddelelse.

Annonce

Kørte på bane

Frank Nielsens største ønsker til et rally er hastighedsprøver, hvor køreteknikken kommer i først række frem for topfart. Efter at have studeret hastighedsprøverne på forhånd var det med lidt blandede følelser, at de startede ud på første hastighedsprøve, som blev kørt på Korskro Motorsportscenters rallycrossbane. En hæderlig tid på den blandede grus- og asfaltprøve gav dog blod på tanden.

2. hastighedsprøve var ikke optimal. Det lykkedes aldrig helt at få det ønskede flow i bilen på denne prøve.

På de efterfølgende hastighedsprøver, blandt andet en meget krævende grusprøve i St. Darum Enge syd for Esbjerg, lykkedes det at få mere fart i bilen, og teamet kunne slutte Sydjysk Rally på en flot 3.-plads i klasse 4.

Det betyder samtidigt, at de lige nøjagtigt bevarer deres samlede 2.-plads i DM-sammenhæng efter Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen i Peugeot 208 R2 på 1.-pladsen og tæt forfulgt af Lasse Murmann Sørensen og Karsten Isaksen i en Opel Adam R2 på 3.-pladsen. Næste afdeling af danmarksmesterskabet i rally køres 29. august i Slagelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

TrygFonden sikrer selvhjælpsgrupper

Odder Avis

Energikoncern delte penge ud

Annonce