Annonce
Odder Avis

Forfremmet: Hoteldirektør skal udvikle kæde

Thomas Weifenbach Jensen bliver administrerende direktør i Montra A/S, men han fortsætter med at have sin daglige gang og kontor på Odder Parkhotel. Arkivfoto: Morten Pape
Efter seks år som leder af Odder Parkhotel bliver Thomas Weifenbach Jensen forfremmet til administrerende direktør i Montra A/S.
Annonce

Odder: I de seneste seks år har Thomas Weifenbach Jensen været direktør på Odder Parkhotel. Fra 1. maj skal han stå i spidsen for den kæde, der ejer hotellet, men han vil fortsætte med at have sin daglige gang på hotellet.

- Jeg vil stadig have mit kontor her, og jeg vil være en aktiv spiller på hotellet og i byen. Og når vi har store arrangementer, vil jeg også være at finde på hotellet. Odder er min by, og jeg bliver ved med at være hotellets ansigt udadtil. Størstedelen af vores omsætning kommer fra byen, her i Odder passer man godt på sit hotel, siger Thomas Weifenbach Jensen.

Odder Parkhotel er sammen med hoteller i Hirtshals, Hanstholm og Sabro en del af koncernen Montra A/S. Den blev for mange år siden stiftet af Jonna Kjeldsen og hendes nu afdøde mand Mogens Kjeldsen, der stammede fra Odder. I mange år kørte kæden med underskud, men de to seneste regnskaber for 2016 og 2017 viser overskud.

Montra er et stærkt brand, som jeg glæder mig til at videreudvikle.

Thomas Weifenbach Jensen, hoteldirektør

Annonce

Vil være indbydende

Montras bestyrelsesformand Søren Casparij har besluttet at stoppe ved den kommende generalforsamling. Den nuværende administrerende direktør Henrik Siersted bliver fremover teknisk direktør, og Thomas Weifenbach Jensen bliver administrerende direktør i Montra A/S.

- Montra A/S har klaret sig godt, især efter Søren Casparij kom ind som bestyrelsesformand. Vi synes selv, vi har et højt niveau på vores hoteller, og det vil vi holde fast i. Vi vil fortsætte vores udvikling med vores store renoveringsprojekt af alle hoteller. I Odder har vi lavet halvdelen af værelserne, og det har kostet omkring to millioner kroner. Men vi har stort fokus på, at vores hoteller er indbydende, siger Thomas Weifenbach Jensen.

Han skal overtage mange af de opgaver, bestyrelsesformanden har haft. Samtidig bliver Lene Jensen, der er receptionschef på Odder Parkhotel, udnævnt til hotelchef.

- Jeg har stadig det overordnede ansvar for hotellet, men Lene tager de daglige administrative opgaver.

Advokat Jakob Schmidt overtager posten som bestyrelsesformand i Montra.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Bedre velfærd

Annonce
Annonce
Odder Avis

We walk: Gå med over børnenes bro

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Børnenes budget vedtaget

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce