Annonce
Odder Avis

Hvad synes du: Blev butikkerne lukket ned for hurtigt?

Annonce

Odder: Avisen har spurgt tre Odder-borgere, hvad de mener om de nyeste restriktioner, der 16. december ramte Danmark. Restriktioner som reelt betyder en nedlukning af Danmark fra 25. december, men også en nedlukning af storcentrene fra 17. december.

Ketty Bjerregaard, 76 år: Jeg har holdt mig hjemme så meget som muligt, og når jeg har skulle ud og købt ind, har det været i Odder. Jeg har holdt mig væk fra de større byer som Aarhus og Horsens. Der er simpelthen for mange mennesker, og så kan jeg støtte de lokale butikker i en svær tid. Heldigvis havde jeg styr på alle mine juleindkøb, inden den seneste nedlukning, så jeg er ikke i panik. Jeg kan dog godt forstå, at folk er taget ud for at købe ind de sidste par dage. De skal jo nå det inden jul. Så jeg synes godt, at regeringen kunne have givet butikker og kunder lidt bedre tid.
Carl-Edvard Mikkelsen, 80 år, pensionist: Jeg synes helt sikkert, at butikkerne blev lukket med for kort varsel. Som tidligere ansat i erhvervslivet ved jeg, at den slags gør ondt. Så jeg synes godt, at regeringen kunne have givet butikkerne lidt bedre tid. Så jeg kan egentlig godt forstå, hvis nogle folk ville ud at købe gaverne, inden det hele lukkede. Personligt har min kone og jeg heldigvis købt vores gaver, så vi slipper for at kommer alt for meget ud inden jul.
Linda Poulsen, 32 år: Heldigvis var jeg ude i god tid med julegaveindkøb, så jeg skulle ikke skynde mig ned i et storcenter for at købe julegaver. Jeg har købt de fleste af mine gaver i små butikker, og jeg kan da godt forstå, at dem, der ikke har købt gaver, får lidt travlt med det. Så jeg synes godt, at regeringen kunne have givet butikker og kunder lidt mere tid til at få købt gaverne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

61 borgere blev vaccineret på Tunø

Odder Avis

Peter fandt viceværtvejen på FGU

Odder Avis

100 års fødselar

Odder Avis

Testbil bliver i Odder

Odder Avis

Øv: Økohave er også lukket

Annonce