Annonce
Odder Avis

Ida, Kamilla og Sebastian scorer fine titler ved DM i håndværk

- Det er fantastisk at se så meget talent, kloge hoveder og kloge hænder samlet på et sted, sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen, da han overrakte præmier til vinderne af DM i Skills. En af vinderne er Kamilla Højrup, der er i lære hos malerfirmaet Bent Skovgaard i Odder. Foto: Søren Hytting
Tre unge østjyder kan kalde sig danmarksmestre i håndværk. Alle tre er elever i firmaer i Odder.
Annonce

ØSTJYLLAND: Tre hårde og koncentrerede dage i Næstved blev i den grad belønnet for tre unge østjyder. Og håndværkerne i Odder kan ranke ryggen. Alle østjyske vindere af DM i Skills er elever i virksomheder i Odder.

Kamilla Højrup er elev i malerfirmaet Bent Skovgaard i Odder, brolæggeren Sebastian Holck Larsen er elev hos Brolæggeren ApS i Odder og møbelpolstrer Ida Iver, er elev hos møbelpolstrer Nicolai Bisgaard, Odder.

Det betød et håndtryk af statsminister Lars Løkke Rasmussen samt titlen som danmarksmester i håndværk.

Danmarks bedste malerelev var glad for sin sejr.

- Man håber jo altid på at vinde, men jeg blev lidt overrasket, for jeg har jo også lavet nogle småfejl. Men jeg er overbevist om, at det er godt at have på CV'et at have vundet DM i skills. Det har været stressende og megafedt at være med. Det er sjovt at vide tilskuerne, hvad malerfaget kan, siger Kamilla Højrup.

Hun og de andre vindere skal til august repræsentere Danmark i VM i Skills.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

Etnisk kunst i Kunstværket

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Det siger partierne om budgetaftalen

Odder Avis

Flere borde til banko

Odder Avis

Motorcyklist stak af fra politiet

Annonce