Annonce
Odder Avis

Kan du så få noget tøj på!

Jeanette Hougaard Hansen i færd med at klæde en af ginerne på i den nye butik. Foto: Søren E. Alwan
Jeanette Hougaard Hansen vil fra lokalerne, som tidligere husede Simone, sælge tøj til kvinder - fordi hun selv er vild med mode.
Annonce

Odder: Man skal ikke forvente en lang videnskabelig forklaring på, hvorfor Jeanette Hougaard Hansen på torsdag slår dørene op til Butik Shiny i den tidligere Simone i gågaden. For den nye butiksindehaver er typen, der kalder tingene ved deres rette navn.

- Og skal jeg være helt ærlig, så åbner jeg modebutik af den ene grund, at jeg selv kan lide tøj. Ret meget mere er der nok ikke i det, fortæller den 43-årige mor til tre og griner lidt selvironisk:

- Ja, så må jeg vel hellere se at få lært noget markedsføring, siger hun.

Umiddelbart virker Jeanette Hougaard Hansen dog både imødekommende og kvalificeret til at give råd om tøj, og gået lidt på klingen viser det sig også, at hun faktisk har store planer med sin butik. Også selv om hun i første omgang kun vil holde åben torsdag, fredag og lørdag.

- Viser der sig behov for det, så er jeg klar til at udvide åbningstiderne. Men hellere være helt oppe på duppene i færre dage end at gå og kede sig i flere dage, siger hun.

Skal jeg være helt ærlig, så åbner jeg modebutik af den ene grund, at jeg selv kan lide tøj

Jeanette Hougaard Hansen, indehaver af Butik Shiny i Rosensgade

Annonce

Overtog webbutik

Med en uddannelse som sygeplejerske og stadig et 26-timers job på Dagkirurgisk Center i Horsens, ved den nye butiksindehaver godt, at hun får travlt i den kommende tid. Modebranchen er nemlig ikke helt ukendt for hende, idet hun for halvandet år siden blev ansat i Butik Shiny på Hospitalsgade i Horsens. Da den butik lukkede for ca. seks måneder siden, overtog Jeanette Hougaard Hansen webbutikken Shiny.dk, som hun siden har kørt videre.

Web-delen vil også være en del af konceptet fremover, men ifølge ejeren nu med meget mere nyt tøj.

- Som sagt har jeg altid været vild med tøj og mode. Derfor føler jeg, at jeg er godt inde i tendenserne. Ellers har jeg masser af kolleger, veninder og sælgere, som vil hjælpe mig, siger butiksindehaveren og nævner Just female, Soaked in Luxery, Prepair og Fine Copenhagen som nogle af de mærker, hun vil sælge. Flere vil komme til, efterhånden som kundekredsen bliver bygget op.

- Jeg glæder mig så meget og ser i øvrigt også frem til at mødes med kollegerne på gaden. Nogle af dem kender jeg forvejen, siger Jeanette Hougaard Hansen, der bor med manden Jesper Hansen og parrets tre børn i Præstelunden i Odder.

Butik Shiny holder åben torsdag og fredag.

Tøjet i Butik Shiny Things bliver klassisk dametøj samt en del accesories. Foto: Søren E. Alwan
Ny på gågaden: Jeanette Hougaard Hansen har overtaget de lokaler, som tidligere husede ligneriet Simone. Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Skiftedag: Friskole søger ny leder

Odder Avis

Separering i Gylling skal ses efter

Annonce