Annonce
Odder Avis

Koreny Festudlejning solgt til Silkeborg-firma

Selv om festbranchen er presset på grund af corona, er det lykkedes Kurt Møller at få solgt Koreny Festudlejing. Foto: Carina Mayner
Kurt Møller går efter en lang karriere på pension - stopper også som koordinator i Køb Odder.

Odder: Det bliver et Silkeborgfirma, der fra 1. januar overtager Koreny Festudlejning på Ballevej. Samtidig skifter firmaet formentlig navn til Jewi Teltudlejning.

Bag navnet gemmer sig Allan Langhoff, som siden 2011 har drevet Silkeborgfirmaet der, ligesom Koreny Festudlejning, har specialiseret sig i at udleje telte, borde, stole, service, og hvad der nu ellers hører sig til, når man vil arrangere store fester.

Avisen har forgæves forsøgt at få fat i Allan Langhoff for at høre om planerne med afdelingen i Odder. Noget tyder dog på, at afdelingen i Odder skal fortsætte, idet Kurt Møller fortæller, at den nye ejer har overtaget hans firma inklusive lejermålet på Ballevej. Faktisk får Allan Langhoff nøglerne til Koreny Festudlejning allerede 26. november.

Annonce

Vil lave ingenting

Med Kurt Møllers salg af Koreny Festudlejning stopper en mangeårig karriere, der blandt andet har omfattet 15 år som marketingchef i Jysk.

Desuden har han i årenes løb ejet blandt andet Nova Produktforretning, Hessellund Lift- og Maskinudlejning og Odder Havemøbelcenter. De senere har han mest koncentreret sig om Koreny Festudlejning, som han købte for cirka 10 år siden.


Det har været nogle dejlige men også hårde år at drive et udlejningsfirma. Nu glæder jeg mig til at lave ingenting.

Kurt Møller, Koreny Festudlejning


- Det er i hvert fald min aktuelle plan. Men lad os nu se. Min familie og venner tror ikke et minut på, at jeg kan lade være med at gå i gang med noget nyt, siger Kurt Møller.

Annonce

Stopper som koordinator

Kurt Møller stopper også som koordinator i Handelsstandsforeningen Køb Odder, hvor han i seks år har været ansat 15 timer om ugen.

- Det har været superspændende job, som jeg gerne vil forlade på anstændig vis. Derfor har jeg  lovet at tage julen med og pille julepynten ned, siger Kurt Møller.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Papir og natur i Kunstværket

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

En uge med fokus på demens

Odder Avis

Seks borgere sagde ja til Danmark

Odder Avis

Aflyser også: Nul byfest i Gylling

Odder Avis

Spøgelsesmanden fra rådhuset er fundet

Odder Avis

Slut med at køre til døren

Odder Avis

Togbilletter lavet til kunst

Odder Avis

Rødvinsklub?

Annonce