Annonce
Fodbold

Landsholdsspiller scorede i Odder

Jakob Truelsen fik tre halve chancer for Odder, men kom ikke nærnmere end sidenettet mod Tarup/Pårup. Foto: Ole Nielsen.
Mads Bertelsen fra Vikarlandsholdet knækkede Odder, der tabte 2-0 til Tarup/Pårup og fortsat er uden sejr.
Annonce

Odder: Fynske Tarup/Pårup havde fire mand med på vikarlandsholdet mod Slovakiet. Tre af dem fik debut på A-landsholdet, og den ene af dem Mads Bertelsen knækkede Odder i danmarksseriekampen i Odder, da hjemmeholdet måtte se sig slået med 2-0.

En tilfældig bold havnede midt på Odders banehalvdel. Mads Bertelsen var hurtigst over den, og alene med Odder-keeper Frederik Nørgaard afgjorde han kampen med målet til 2-0.

- Det gav en masse snak med vikarlandsholdet. Nu er det tonet ned, og det er godt nok, sagde Mads Bertelsen, der blev Danmarks A-landsholdsspiller nummer 806.

Han var en af banens bedste, selv om han først kom på banen efter 35 minutter. Normalt er han fast mand på det fynske hold og var også med i pokalkampen mod Roskilde forleden. En kamp, som fynboerne tabte.

Odder er fortsat uden sejr, og det fik man et klart indtryk af med kampen mod Tarup/Pårup, der også ligger i bunden.

Odder spiller alt for langsomt og skaber alt for få målchancer.

Med nederlaget er Odder på sidstepladsen i danmarksserien med to points og uden sejre i seks kampe, mens klubbens andethold er på andenpladsen i jyllandsserien efter HFS.

For Tarup/Pårup var det første sejr i seks kampe. Fynboerne er næstsidst.

- Det gav en masse snak med vikarlandsholdet. Nu er det tonet ned, og det er godt nok.

Mads Bertelsen, vikarlandsholdet, Danmarks A-landsholdsspiller nummer 806.

Annonce

Masser af spil

Det var ellers ikke spil, Odder manglede. Set over hele kampen var Odder klart dominerende, men der kom bare alt for lidt ud af det,

Jakob Truelsen fik Odders to første chancer efter 15 og 27 minutter, og Morten Thiim fik Odders største chance i kampen efter 37 minutter med et hovedstød, men han fik ikke ordentlig ram på bolden.

I stedet skar Magnus Pedersen igennem efter 42 minutter, da han udnyttede en fadæse i Odders forsvar og scorede i det tomme mål til 1-0.

Fire minutter efter pausen slog Mads Bertelsen sejren fast til 2-0.

Odder forsøgte med et par udskiftninger, og Jakob Hansen var den mest ihærdige. Han satte fut i Odders spil, og man sad og undrede sig over, at han ikke har været fast mand hele tiden, men forklaringen er, at han har haft et par afbud undervejs.

Jakob Truelsen skød i sidenettet efter 65 minutter, men ellers blev det ikke til ret meget.

Forgæves var også, hvad Hedensteds træner Brian Rasmussen oplevede. Han kom for at fotografere Tarup/Pårups opstilling under hjørnespark til deres møde i næste uge, men fynboerne fik ikke et eneste hjørnespark. Brian Rasmussens søn Patrick Rasmussen var med på Tarup/Pårups hold, så det blev kun til en forældretur.

- Jeg kan ikke være tilfreds, sagde Odders træner Michele Demontis. Vi havde bolden hele tiden, og jeg synes også, vi havde chancer nok til at afgøre kampen, men vi fik for få bolde ind til Oliver Hartmeier, der er stærk i luften.

Bedste mand hos Odder var målmand Frederik Nørgaard.

Odder-Tarup/Pårup 0-2 (0-1)

Danmarksserien

Mål: 0-1 Magnus Pedersen (42.), 0-2 Mads Bertelsen (49.)

Mads Bertelsen, vikarlandsholdsspiller fra Tarup/Pårup, slog sejren fast i Odder. Foto: Tommy Poulsen.
Annonce
Annonce
Odder Avis

Coronakunst fik ministeriets støtte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lagkage og landsindsamling

Odder Avis

Åben havelåge i en giftfri have

Odder Avis

Sponsorturnering i ekstrem varme

Odder Avis

Gratis yoga under åben himmel

Annonce