Annonce
Odder Avis

Lokal grafiker udgiver bog for de mindste

Helle Vogt Mikkelsen med bogen "Godmorgen Giraf". Privatfoto

Odder: Hyggesnak med sønnen før sengetid kan føre til mange ting. For Helle Vogt Mikkelsen fra Odder er det resulteret i en børnebog for de helt små.

Med bogen, "Godmorgen Giraf" håber hun at give en hyggelig læseoplevelse til de helt små læseheste.

- For mig er det vigtigt, at børn får et godt forhold til bøger, og at man læser sammen. Jeg er overbevist om, at det styrker deres læsefærdigheder og glæden ved at læse senere i livet, siger forfatter-debutanten, der har målrettet sin bog mod de 0-3-årige læsere.

Annonce

Højtlæsning og historiefortælling er noget, Helle Vogt Mikkelsen har personlig erfaring med i sin rolle som mor. Historien tog form som en af de mange godnathistorier, som hun har digtet, når hun har puttet sin søn, der nu er seks år. Familien bor i Odder.

Forfatterens baggrund inden for visuel kommunikation og grafik kommer til udtryk i bogens illustrationer i klare farver. Med illustrationerne håber hun at drage børnene ind i historien, så de kan være med til at fortælle historien, når de peger på dyrene og efterligner dyrenes lyde. Det er en del af at skabe den hyggelige, fælles læseoplevelse, som forfatteren sigter efter.

Man kan blandt andet købe Helle Vogt Mikkelsens bog i Bog & Idé Odder.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Så står studenterne på spring

Annonce
Annonce
Odder Avis

Fem hurtige om kommuneplanen

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Ny sommerbutik i telt på Tunø

Odder Avis

Otte pletskud præmieret

Odder Avis

Sur smiley til restaurant i Odder

Annonce