Annonce
Odder Avis

Lone lokker med wellness i baglokalet

Massageterapeut Lone Graae Thorup har indrettet sig bagerst i Salon Hairshop i Rosensgade. Foto: Morten Pape
Massageterapeut og indehaver af Klinik HjerteRo i Torrild, Lone Graae Thorup, har lejet sig ind i hos frisør i Odder.
Annonce

Odder: Det er som at komme ind i et helt weelnesscenter, når man træder i Salon Hairshops nye lokaler i Rosensgade 15. Her i den store salon er der så god plads mellem massagestole og spejle, at man sagtens kan shoppe lækkert tøj og hårprodukter uden at gå i vejen. Og i et separat lokale bagerst i salonen kan man få krops- og ansigtsmassage i alle afskygninger.

Her huserer massageterapeut Lone Graae Thorup tre dage om ugen. Hun har siden 2016 har haft Klinik HjerteRo i Torrild: En klinik, hvor der arbejdes ud fra et princip om, at krop og sjæl er forbundet, og at man skal arbejde med begge dele for at få løst kroppens problematikker.

Salon Hairshop flyttede i sensommeren fra Holsteinsgade i Odder til langt større lokaler i Rosensgade. Foto: Morten Pape

Det gøres ifølge Lone Graae Thorup gennem blid massage, hvor kroppens spændinger løsnes samtidig med, at man oplever dyb afspænding.


Jeg er et meget socialt menneske, så for mig er det skønt, at have fået kolleger igen, selv om vi ikke arbejder med de samme ting.

Massageterapeut Lone Graae Thorup


- Jeg arbejder med forskellige former for massage, hvor klassisk Nordlysmassage fylder mest. Af andre teknikker kan jeg nævne triggerpunktterapi, aromaterapi, hotstonemassage, japansk lifting-massage og mere traditionelle ben- og rygmassager. Fælles for alle behandlinger er, at klienten skal føle sig tryg og i godt selskab, når vi begynder. Derfor tager jeg altid en grundig snak med vedkommende, før jeg går i gang, siger Lone Graae Thorup, der egentlig havde klienter nok i hjemmeklinikken i Torrild.

Annonce

Del af fællesskab

Til gengæld savnede hun kollegialt samvær, og derfor er hun superglad for at have fået kolleger i form af frisørerne i Salon Hairshop. Dem hygger hun sig med de tre dage om ugen, mens hun de to andre dage fortsat tager imod klienter i Torrild eller er på opgaver andre steder.

- Jeg er et meget socialt menneske, så for mig er det skønt, at have fået kolleger igen, selv om vi ikke arbejder med de samme ting, fortæller terapeuten, der har specialiseret sig i at give socialpædagogisk massage til borgere med særlige udfordringer.

Der dufter godt spilles beroligende musik i Klinik HjerteRo, hvior man også kan købe diverse dufte og cremer. Foto: Morten Pape

Det bruger hun en gang om ugen, når hun besøger det lokale bosted for udviklingshæmmede, hvor hun tidligere arbejdede som socialpædagog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Campingplads skruer op for hyggen

Odder Avis

Et ungdomsliv i en coronatid

Odder Avis

Jul i galleriet

Odder Avis

Kom nu videre mand

Annonce