Annonce
Odder Avis

Ny kulturforening holder virtuel stiftende generalforsamling

En ny kulturforening holder stiftende generalforsamlingen. Foreningen vil være en kulturhub, der forener og udvikler de lokale kulturtilbud. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Odder: KulturHub Odder er en ny forening, der er på vej i Odder Kommune.

Torsdag 21. januar klokken 17 holder initiativtagerne den stiftende generalforsamling, men online på grund af coronavirus’en.

Den nye forening har givet sig ét formål: At udvikle, arrangere og medvirke til alsidige kulturaktiviteter i alle hjørner af Odder Kommune under mottoet “hverdagskultur med kvalitet”.

KulturHub Odder ønsker ikke at konkurrere med kommunens øvrige kulturaktører og kommercielle interesser inden for kulturområdet. Ønsket er tværtimod samarbejde med kulturaktive i f.eks. Pakhuset, Salon 8300, Musikskolen, Odder Kunst, Gylling Kulturforening, landsbyråd, forsamlingshuse, skoler, menighedsråd, Odder Kulturforening mv.

- Med den nye forening, der har modtaget startstøtte på 5.000 kr. Fra Odder Kulturforening, vil vi gerne tilføje en bred vifte af anderledes og sprælske aktiviteter for alle generationer til de eksisterende tilbud til glæde for kommunens kultur-interesserede borgere, står der i en pressemeddelelse af initiativtagerne.

Eksempler på gratis eller billige kulturtilbud kan være fortælle-aftener med lokale fortællere/borgere, oplæsninger, samtale-events med forfattere/kunstnere, iværksættere, samlere og lignende, gåture med historiefortælling i kommunens byer og landsbyer.

De to initiativtagere Steen Bille og Anni Trier har erfaringer med en tilsvarende forening i Sønderborg indtil de for halvandet år siden flyttede til Rude Strand.

Flere oplysninger om den stiftende online generalforsamling 21. januar vil være at finde på www.kulturhub.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

100 års fødselar

Odder Avis

Testbil bliver i Odder

Odder Avis

Øv: Økohave er også lukket

Annonce