Annonce
Odder Avis

Odder Parkhotel klar med anderledes julefrokost

Direktør Thomas Weifenbach Jensen elsker julemåneden på Odder Parkhotel, både fordi den er hyggelig, og fordi han her møder masser af potientielle kunder. I baggrunden ses tjener Claus Møller Andersen. Foto: Michael Svenningsen

Årets julebuffet indeholder mange af de gamle retter men i ny forklædning.

Annonce

Odder: Selvfølgelig skal man have sylte til den årlige julefrokost, ligesom risalamande hører sig til på et julebord. Men folk vil faktisk gerne have retterne i en ny udgave.

Det fortæller direktør på Odder Parkhotel Thomas Weifenbach Jensen, som sidste år tog en stor beslutning sammen med køkkenpersonalet på hotellet: fremover skulle den årlige julebuffet i restauranten være lidt mere "ny nordisk" og lidt mindre traditionel. Det førte til retter som salat med marinerede rejer og aioli, sylte af kalv og risalamande Park Hotel med orangesauce.

- Jeg skal gerne indrømme, at vi alle var lidt nervøse på den første store julefrokostdag. Men det var ganske ubegrundet, for gæsterne var vilde med alt det nye. Det oplevede jeg selv, når jeg gik rundt og talte med folk, siger han.

Selvfølgelig skal der være sild til en julefrokost. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Tre weekender

Derfor bliver der også tale om en anderledes julebuffet, når Odder Parkhotel arrangerer julefest på hotellet. I år er antallet af fester oven i købet udvidet med to aftener, så der bliver julefrokost og dans hele seks aftener, nærmere betegnet 24. og 25. november samt 1., 2., 8. og 9. december.

- Vi tør godt udvide med to aftener, da mange virksomheder efterhånden har gjort det til en tradition af holde deres julefrost hos os. Med 150-200 gæster på en gang kan alle deltage, hvilket vil sige virksomheder med fire ansatte og dem med 100 på lønningslisten. Sikkert er det, at hver virksomhed, klub eller familie får deres eget bord under middagen. Så man mingle med de andre senere, siger Thomas Weifenbach Jensen, der også gerne reserverer egne lokaler til dem, der måtte ønske det.

- Min erfaring er, at selskaberne blander sig med hinanden senere, uanset om de sidder i samme lokale eller ej, siger han.

Ved juletid er der masser af pynt overalt på hotellet. Foto: Michael Svenningsen
Annonce

Glade voksne mennesker

Ud over, at julegæsterne har taget godt imod den fornyede julebuffet, har Thomas Weifenbach også noteret sig, at julefrokosterne ikke mere er, hvad de var i gamle dage, nemlig den aften, hvor chefen fik tørt på, når medarbejderne fik for meget ind under vesten. Eller hvor der blev kælet lidt for meget i hjørnerne.

- Det sidste ved jeg selvfølgelig ikke så meget om, da jeg jo ikke kender alle par i Odder og derfor ikke ved, om de er kolleger eller par, når de danser tæt. Men jeg er sikker på, at vores gæster går mere efter en fælles oplevelse i form af en god middag, end de går efter at drikke sig fulde i øl og snaps, som man gjorde i gamle dage. Selvfølgelig er vores publikum også det mere modne, men jeg tror faktisk, at det er en generel tendens, siger han.

Annonce

All inklusive

Sikkert er det, at fem kokke, 5-10 tjenere og direktøren selv seks aftener vil gøre deres til, at alle gæster får en hyggelig julefest, når den tid nærmer sig.

Med i koret er også All Inclusive Duo, der hver aften spiller op til dans. Deres repertoire er hits fra de seneste fem årtier, så playlisten er lang.

- Som en ekstra kuriositet spiller de også under maden, hvilket jeg tidligere har erfaret giver god stemning. Ikke mindst, når der skal synges fællessange. For mere nytænkende er vi altså heller ikke, siger Thomas Weifenbach.

Annonce
Annonce
Odder Avis

Coronakunst fik ministeriets støtte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Lagkage og landsindsamling

Odder Avis

Åben havelåge i en giftfri have

Odder Avis

Sponsorturnering i ekstrem varme

Odder Avis

Gratis yoga under åben himmel

Annonce