Annonce
Odder Avis

Så er den røde løber lagt ud: Butikker i Odder midtby er bare så klar

Glæde i Legekæden, hvor Jette Korsholm har hejst flaget. Foto: Carina Mayner
Efter mere end to måneders nedlukning er der mandag morgen liv og glade dage i centrum af Odder.

Odder: Klokken 9 mandag morgen begyndte man så småt at kunne mærke, at mandag 1. marts er anderledes end de foregående godt to måneder. Klokken 10 er der ingen tvivl: Odder midtby er vågnet.

Som resten af landet kunne detailhandlende fra mandag genåbne deres butikker, og det lokkede fra begyndelsen af dagen en del mennesker til gågaden. Lidt før klokken 10 var der sågar køer på to-tre personer foran nogle af dem.

De kunder, som avisen talte med, kom ikke for at gøre en god handel, man for at bytte de julegaver, som har ligget derhjemme og samlet støv.

Den røde løber er lagt, og kunderne stod i kø klokken 9.30. Indehaver Rikke Calmer tog imod med åbne arme. Foto: Carina Mayner

- Men når nu, jeg er her, kan det da godt være, at jeg lige skal bruge mit shoppe-gen lidt, lød det fra en midaldrende kvinde.

Annonce

Store byttedag

En af de handlende, som har glædet sig meget til genåbningen, er Jette Korsholm, indehaver af legekæden.

Hun har brugt nedlukningen på at rydde op i alle gemmerne i butikken, at få renoveret butikkens baldakin og ... ja, bare gå nogle lange ture. For som hun siger: Til slut kan man ikke finde på mere at lave.

Legetøjshandleren tror, at de første par dage kommer til at gå med at bytte julegaver, og det har hun det sådan set fint med.

- Men skal jeg være helt ærlig, så håber jeg da, at kunderne vælger en anden vare og ikke blot vil have pengene tilbage. For vi har noget at skulle indhente, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder Avis

To veje bliver spærret

Annonce
Forsiden netop nu
Odder Avis

Rallyteam fik god start ved DM

Odder Avis

Ildsjæl nomineret til stor pris

Odder Avis

Stort cykelløb er aflyst

Odder Avis

Motorsport: FN Rally kører videre

Odder Avis

Øv igen: Sondrup Marked aflyser

Annonce