Annonce
Annonce
Ugeavisen Ølgod

Tistrup Boldklub trækker i arbejdstøjet for at genvinde tabte medlemmer

Tistrup: Ligesom hos mange andre idrætsforeninger har aktiviteten henover vinteren i Tistrup Boldklub været yderst begrænset på grund af coronanedlukningen

Ugeavisen Ølgod

Nyt projekt skal øge læselysten blandt elever på Agerbæk Skole

Agerbæk: De gode historier ligger gemt alle steder. Også lige udenfor ens egen dør. Det kommer 3. og 4. klassetrin på Agerbæk Skole til at lære meget mere om, for inden længe skal eleverne dykke ned i folkesagn, rim og remser fra deres eget lokalområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Ølgod

Kokke offentliggør, hvor de har udvidet firma: Se hvilken kro Allan og Maja har købt

Ansager/Vorbasse: Der var cirka 1500, der gættede med, da firmaet Allan's Dinér i Ansager offentliggjorde på Facebook, at firmaet har udvidet med en kro. Der var nemlig gættekonkurrence på Facebook.

Ugeavisen Ølgod

Forening vil give Ølgods skjulte skøjtesø et ansigtsløft

Ølgod: Inde i byskoven bag Ølgod Stadion, ligger Plantørdammen - også kendt som Ølgod Skøjtesø. En lavvandet sø, der for mere end 130 år siden blev anlagt som skøjtesø i plantagen, og som denne isvinter levede op til sit tidligere navn.

Ugeavisen Ølgod

Needa har langt om længe fundet endnu en tandlæge til Ølgod

Ølgod: Tandlæge Nedaa Ahmad, der ejer Tandlægerne i Ølgod, har i næsten tre år ledt efter endnu en tandlæge til den udvidede klinik på Torvegade, og nu er klinikken endelig fuldt besat.

Ugeavisen Ølgod

Revisor rykker ind i den gamle Andelskasse i Glejbjerg

Glejbjerg: Indtil efteråret 2020 husede bygningen en frisør, men fra 1. april er der indgået en lejeaftale mellem ejeren af ”Den gamle Andelskasse” i Glejbjerg og regnskabsfirmaet Claus Kokholm management ApS.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce