Annonce
Ugeavisen Ølgod

Australsk kantspiller er klar til Nordenskov

Max Senica er ny spiller i Nordenskov. PR-foto
Annonce

Nordenskov: Så er endnu en professionel spiller på plads til næste års sæson i den danske volleyliga. Det er 20-årige Max Senica, der er kantspiller fra Australien, og som netop har afsluttet sit collegeophold i USA.

- Vi har over de seneste sæsoner haft et glimrende samarbejde med det australske talentudviklingsprogram, og derigennem også fået nogle fine fingerpeg i retning af spillere, vi skulle holde øje med, udtaler sportschef Jakob Møller i en pressemeddelelse.

Med to professionelle spillere og headcoach på plads, ligesom alle de lokale spillere har givet tilsagn om nok en sæson, er Nordenskov langt i forberedelserne til forsvaret af sølvmedaljerne. Ikke desto mindre er der stadig masser af aktivitet hos den ambitiøse landsbyklub.

- Rent volleyballmæssigt så kan Corona-virakken ende med at blive en fordel for os i Nordenskov. Flere af de større europæiske ligaer er mere usikre på deres økonomiske fundament for næste sæson, og det gør klubber som vores interessante for aktører, der ellers ikke ville skele til den danske liga, siger Jakob Møller.

Sportschefen forventer at have yderligere to professionelle spillere på plads inden sæsonstart.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce