Annonce
Ugeavisen Ølgod

BR-el flytter forretningen ind til centrum

Den nye forretning står efter planen klar om en uge eller to, hvor indehaverne håber, at restriktionerne bliver lempet for mindre butikker. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen
BR-el har overtaget Sydbanks tidligere lokaler på Torvegade i Ølgod, hvor de åbner en ny og mere overskuelig butik med et udvidet elektroniksortiment.

Ølgod: Der kommer snart liv igen i Sydbanks tidligere lokaler på torvet i Ølgod. BR-el har lejet bygningen, som fremover skal være elektronikforretning med et udvidet sortiment.

Den nuværende elektronikforretning på Jernbanegade lå for langt fra bymidten og var for kringlet i sin indretning, fortæller Bjørn Rasmussen, der er indehaver af BR-el.

- For at få et lidt større kundeflow tænkte vi, at det gav mening at komme om og ligge ved de andre butikker i byen, siger Bjørn Rasmussen.

- Vi traf beslutningen lige før jul, om at der skulle ske noget andet. Vi havde andre muligheder i spil med at lave et mere begrænset udvalg eller slå os sammen med andre butikker, men vi valgte at tage det fine banklokale og få det for os selv, siger Bjørn Rasmussen, som overtog de nye lokaler i starten af februar.


Vi har spurgt rundt omkring, hvad folk ville synes, hvis vi begyndte at handle med de ting. Det fik vi gode tilkendegivelser omkring, også i forhold til at vi har mulighed for at skrue det op og montere det for dem.

Bjørn Rasmussen, indehaver af BR-el


Bjørn Rasmussens forældre og tidligere indehavere af BR-el, Bent og Jytte, er i fuld gang med at opsætte inventar og flytte varesortimentet. Forhåbningen er, at butikken kan stå klar, i tilfælde af at de mindre butikker må åbne igen til marts.

Annonce

Mere end hårde hvidevarer

Udover at flytte butikken så udvider forretningen sit sortiment, så der foruden hårde hvidevarer også sælges fjernsyn, pc'er og mobiltelefoner. Derudover blev der i november ansat en ny butikschef, som får ansvar for butikken.

- Vi har spurgt rundt omkring, hvad folk ville synes, hvis vi begyndte at handle med de ting. Det fik vi gode tilkendegivelser omkring, også i forhold til at vi har mulighed for at skrue det op og montere det for dem, siger Bjørn Rasmussen.

Jytte Rasmussen glæder sig til, at butikken flytter i et åbent lokale tættere på byens øvrige butikker. Hun har stået i spidsen for den tidligere butik, som var lige så stor, men mere kringlet i sin indretning. Foto: Jóhann Thór Haahr Hansen

Den tidligere butik har ikke været omfattet af hjælpepakkerne, fordi den udgør ikke et stort nok omsætningstab for BR-el til at kunne blive dækket.

Jytte Rasmussen er sekretær og tidligere butikschef hos BR-el. Hun glæder sig til at flytte i lokaler, hvor varesortimentet står mere overskueligt for kunderne, og hvor kundetrafikken er større.

- Vi håber, at folk vil støtte op omkring os, så vi bliver her i mange år, siger Jytte Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce