Annonce
Ugeavisen Ølgod

Byens hjerte er Dagli Brugsen Tistrup

Ronnie Josefsen har travlt bag kassen i Dagli Brugsen i Tistrup, hvor der denne morgen hersker stor travlhed med salg af morgenbrød. Foto: Tatjana Johnsson
Her sætter uddeler Ronnie Josefsen en ære i at være lokalforankret med et højt serviceniveau
Annonce

Ølgod: Ronnie Josefsen (42) brugsuddeler i Tistrup gennem 12 år, står selv ved kassen denne morgen, hvor der er travlhed med køb af morgenbrød. Det er tydeligt, at han kender langt de fleste i køen, og alle får en bemærkning med på vejen, hvilket man også kan høre på kunderne, er ganske som forventet.

- Hos os er det grundlæggende service, der holder gang i hjulene. Vores tilgang til kunder er personlig i en by på Tistrups størrelse, siger Ronnie Josefsens, og tilføjer med et smil:

- Dagli Brugsen i Tistrup er på det nærmeste byens hjerte og et samlingssted. Derfor er der også arrangementer i butikken i løbet af et kalenderår med blandt andet vinsmagning og grillaftener. Vores sortimentet er bredt, og vi skaffer gerne det hjem, som kunden efterspørger.

Uddeler i Dagli Brugsen Tistrup gennem 12 år, Ronnie Josefesen (42) er oprindelig fra Glejbjerg, og bor i Varde. Foto: Tatjana Johnsson
Annonce

Lokal forankring

Der er fem ansatte i Dagli Brugsen Tistrup plus ungarbejdere og folk i fleksjob. Butikken stod efter ombygning i 2006-07 med 900 kvadratmeter plads. Der er blandt andet et stort vinsortiment i ét hjørne, og blomsterbutikken Frøken Flora er også en del af butikken. Desuden er der bake off og pakkeordning.

- Vi er synlige i lokalsamfundet, alt det vi kan, faktisk støtter vi forenings- og kulturlivet i Tistrup med mere end 100.000 kroner årligt, og vi har også et årligt møde med de andre butikker rundt om os her i bymidten i forhold til aktiviteter, siger Ronnie Josefsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce