Annonce
Ugeavisen Ølgod

Det vidste du ikke om: Henrik fra Din Tøjmand

Henrik Jul Pedersen er indehaver af Din Tøjmand i Ølgod, og når han ikke sælger skjorter og bukser, er han ofte at finde på jernhesten på landevejene i Varde Kommune. Foto: Martin Jørgensen

Ølgod: 52-årige Henrik Jul Pedersen sørger for, at mændene i Ølgod og omegn er klædt godt på. Det har han gjort i de otte år, hvor han har været indehaver af tøjbutikken i Storegade.

Henrik, hvad er det, som flere af dine kunder måske ikke ved om dig?

- Jeg elsker at cykle. Jeg er en del af Ølgod Cykelmotion, og jeg cykler gerne 50-80 kilometer med en masse lokale folk i alderen 14-70 år.

Annonce

Hvorfor kan du godt lide at bruge din tid på at cykle?

- Det er selvfølgelig for at få noget motion, men så er der også den sociale del af det, som betyder meget. Derudover er der en mental velvære, man kan arbejde med, for på cyklen har man tid til at tænke tingene igennem.

Har du oplevet noget specielt i forbindelse med din cykling?

- I 2018 tog vi turen til Paris på en uge. Det var en helt fantastisk tur, som vi stadig snakker om den dag i dag. Det var helt vildt udfordrende at være en del af, men man lærer sine medryttere at kende på en helt anden måde, og mange af dem er jo mine kunder i det daglige.

Hvordan var det så at komme i mål?

- Det var helt vildt at komme til Paris. Man var høj, berørt, men også ydmyg over præstationen. Det var helt fantastisk, og måske venter der flere ture i fremtiden.

Det vidste du ikke om...

Ugeavisen sætter i denne uge fokus på de erhvervsdrivende, som besøgende af Ølgod møder, når de besøger diverse butikker.

Men hvem er mennesket bag? Og hvilken historie gemmer de på, som du måske ikke ved?

Bliv klogere på det og meget mere eller besøg dem fysisk i butikkerne i forbindelse med Late Night den 4. juni 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce