Annonce
Ugeavisen Ølgod

Historisk: Nordenskov UIFs volleyball-herrer skal spille med i Final 4-pokalturneringen

Nordenskov UIF har sikret sig billet til at spille i Final 4. Arkivfoto, PR
Annonce

Nordenskov: For første gang i klubbens historie er Nordenskov UIFs volleyball-herrer klar til at spille med i pokalturneringen Final 4. Det stod klart, da holdet i weekenden "løste billet" til turneringen gennem en 3-1 sejr på udebane over Hvidovre. En "knald eller fald"-kamp, der betød masse af intensitet og spænding.

- At kvalificere sig til Final 4 har ikke i sig selv været et mål for os i år, men det er da ikke nogen hemmelighed, at vi er ret godt tilfredse på vestjysk. Dels får vi bekræftet, at vi har det der skal til, for at være med til det sidste, selvom vi stadig er novicer i toppen af dansk volley, men endnu vigtigere så får vi nu nogle flere "alt eller intet"-kampe at øve os på, før slutspillet i danmarksturneringen går i gang, siger sportschef Jakob Møller i en pressemeddelelse.

Final 4 afvikles fredag og lørdag den 21. og 22. februar 2 i Ny Stadionhal ved Ceres Park i Aarhus, for både herrer og damer. Semifinalerne fredag og finalerunde lørdag. Udover Nordenskov er de forsvarende mestre Gentofte, de mangedobbelte vindere BK Marienlyst samt ASV fra netop Aarhus kvalificeret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ølgod

I krisetid fisker vi

Annonce